ȘOBOLANII călcați pe cap de DNA au ieșit la ATAC! În frunte cu Voiculescu și Ponta! SLUGILE fac SPUME pe tembelizoare!

ȘOBOLANII călcați pe cap de DNA au ieșit la ATAC! În frunte cu Voiculescu și Ponta! SLUGILE fac SPUME pe tembelizoare!

Vestea că șeful operativ al SRI, generalul Florian Coldea, a fost tras pe dreapta și va fi supus judecății Staborului cu ochi albaștri a declanșat isteria șobolanilor călcați pe cap de DNA. Primii care au ejaculat au fost Ponta și Voiculescu. Apoi Băsescu și, bineînțeles, Leana. Care l-a acuzat pe Ponta că este laș și nu-i pronunță pe față numele adevăratului dușman: Kovesi. Nici slugile nu s-au lăsat mai prejos. Toată seara, până în noapte târziu, au făcut spume pe tembelizoare sau pe Facebook. Începând cu cretinoidoșenia de Badea până la găozul cu ochelari de la RTV.

Ponta

Javra Națională a sărit primul la beregata șefei DNA într-o postare pe Facebook! Imediat după anunțul suspendării lui Coldea. Arătând că ea e ținta lor, de fapt!

Ce a scris JN dându-i și un pupic pe mânuță noului stăpân, Găurel:

„Liviu Dragnea are dreptate - chiar asa a fost cu adevarat!

La fel de adevarat este faptul ca si dosarul meu penal ( pt activitatea de avocat din 2007-2008!!!) a fost facut tot in Biroul Presedintelui Romaniei - SINGURA diferenta ca nu era Basescu ci Iohannis - restul identic / Cand? - imediat ( o zi sau doua) dupa ce George Maior a demisionat de la conducerea SRI!

Cand Basescu sau Iohannis vorbesc despre "lupta anticoruptie" si "independenta justitiei" la asta se refera - nu au nicio treaba si niciun respect pt judecatori si legi!

Dar pana la urma se va face "Dreptate pana la capat"!

Update - in cele doua situatii mentionate mai sus NU Generalul COLDEA a fost in birou la Basescu / Iohannis!”

Voiculescu

Pușcăriașul Dan Voiculescu a anunţat, joi seară, că a cerut avocaţilor săi să depună plângere penală împotriva generalului SRI Florian Coldea prin care să solicite anchetarea rolului pe care acesta l-a avut în execuția celor 12 persoane condamnate în dosarul „Telepatia”.

''Am cerut avocaților mei să depună plângere penală împotriva lui Florian Coldea prin care să solicite anchetarea rolului pe care acesta l-a avut în execuția celor 12 persoane condamnate în dosarul Telepatia.

În plângerea depusă, voi solicita secției Parchetelor Militare cercetarea penală a fostului șef operativ al SRI cu consecința trimiterii sale în judecată, luând în calcul și degradarea sa militară'', este mesajul transmis de profesorul Dan Voiculescu. Așa a citit sluga Gâdea, în direct, postarea stăpânului de pe Blog.

Băsescu

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi seara, la B1 TV, ca, indiferent de rezultatul anchetei interne care are loc la Serviciul Roman de Informatii, generalul Florian Coldea nu va mai ramane prim-adjunctul directorului SRI.

"Indiferent de rezultatul anchetei, gen Coldea nu mai ramane prim-adjunct", a spus Basescu, in opinia caruia presedintele Iohannis a fost la curent cu declansarea acestei anchete si cu suspendarea lui Coldea.

Traian Basescu a spus ca, in conditiile in care Florian Coldea "nu a avut eleganta sa demisioneze, institutia (SRI) trebuia sa reactioneze" iar "pagubele sunt majore".

Fostul sef de stat a mai spus ca exclude o musamalizare a anchetei SRI.

Apoi a scris și pe Facebook:

„Nicolae Popa (fost director FNI), Liviu Dragnea (Preşedinte Camera Deputaţilor), Adrian Năstase (fost Prim Ministru), Dan Voiculescu (patronul antenelor), Gigi Becali (patron Steaua), Traian Remeş (fost ministru al agriculturii).
Toţi aceşti guralivi susţin public că au fost condamnaţi şi „executaţi” pentru faptele lor în biroul meu, sau de mine, sau pentru că eu am ordonat condamnarea lor. Mare minciună. Pur şi simplu, i-a condamnat justiţia, pe drept sau pe nedrept, fără nici un fel de intervenţie din partea mea .
Cu siguranţă, mâine, poimâine, bine susţinuţi de nişte relicve ale dezinformării mustind de ură împotriva mea, precum Abraham (l-am trecut în rezervă cînd el voia să rămână în MI), Bolcaş (nu i-am permis să ajungă judecător la CCR), Zară (urăşte voluntar) sau SRS (nu am intervenit în favoarea prietenului lui, Patriciu), Hoandră (urăşte voluntar), Nistorescu (urăşte voluntar), vor susţine public că până şi fratele meu a fost arestat în urma unui aranjament stabilit tot în biroul meu de la Cotroceni.
Ei toţi, cu sprijinul patronilor plini de interese ai unor televiziuni private, îi prostesc continuu pe români.
PS-Această postare nu contrazice cu nimic afirmaţiile pe care le-am făcut legat de fabricarea selectivă a unor dosare (vezi Bica, Georgescu, Udrea, familia mea şi a altora, etc.) prin grija regizorilor Coldea şi Koveşi.”

Udrea

Elena Udrea a comentat joi suspendarea generalului SRI Florian Coldea ca fiind un prim pas in ''procesul de deparazitare a Romaniei''.

''Acum fix doi ani, pe 30 ianuarie 2015, am spus in fatidicul interviu de la Hotnews, pentru prima data, ca exista un general SRI, Coldea, care conduce Romania, prin teroarea catuselor din mana lui Kovesi. Ca cei doi actioneaza mafiot, ca sunt beneficiari de bunuri si avantaje in mod ilegal, ca au relatii nepermise chiar ilegale cu oameni de afaceri si politicieni, ca intervin in afaceri, politica, decid cine conduce institutiile, cine candideaza, cine castiga alegerile, cine e liber cine nu etc. A doua zi au urmat 7 cereri, de retinere si arestare preventiva, intr-o reactie furibunda a celor doi, denumiti Binom de catre Ion Cristoiu in lunile care au venit. M-au bagat 8 zile apoi inca 72 in puscarie, au incercat sa ma mai aresteze o data, a treia oara, dupa 6 luni dupa ce ma eliberasera...Mi-am petrecut ultimii doi ani intre DNA si ICCJ, mi-au facut cinci dosare penale, mi-au blocat cariera si viata...'', a scris Udrea pe Facebook.

Ea sustine ca acum se dovedeste ca a avut dreptate si ca demiterea lui Coldea este inceputul.

''Daca cei care erau in drept sa reactioneze la dezvaluirile mele ar fi avut curaj sa o faca, Romania nu pierdea doi ani si nu ajungea in criza de democratie si stat de drept in care se afla acum. Sigur, mai bine mai tarziu decat niciodata. Demiterea lui Coldea este inceputul. Trebuie sa urmeze repararea abuzurilor comise de sistemul represiv construit de acest om si cei de langa el, care au facut mai mult rau tarii decat oricare politician de dupa Revolutie. Procesul de deparazitare a Romaniei abia a inceput si sper sa nu fie falsificat de cei care cred ca Sistemul trebuie sa functioneze la fel, doar ca altfel populat si in folosul lor. PS. Ce se intampla e o lectie pentru cei care cred ca sunt atat de puternici incat nimic nu li se poate intampla - e o vorba englezeasca "Power is a fickle mistress" - Puterea este o amanta nestatornica (n.r.)'', concluzioneaza Udrea.

Dar a intrat și la RTV. Și l-a acuzat de lașitate pe Ponta

"Dl Ponta şi acum, până şi în acest moment, rămâne un fricos. Dacă dl Ponta cât a fost prim-ministru ar fi avut curaj să acţioneze conform legilor din această ţară şi funcţiei pe care o avea, nu eram în situaţia de astăzi cu România, cu sistemul creat de Coldea şi Kovesi. Dl Ponta nu ne spune despre cine este vorba. Trebuie să facem ghicitori să vedem cam cine ar putea să fie", a afirmat Udrea într-o intervenţie la RTV.

 Întrebată dacă ar putea fi vorba în postarea lui Ponta despre procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, Elena Udrea a răspuns: "Putem face această supoziţie".

SOV

Sorin Ovidiu Vîntu scrie, într-un mesaj postat pe Facebook, că ”Sistemul nu înseamnă Coldea și Kövesi” și arată că totul ar fi pornit de la faptul că Traian Băsescu ar fi "cedat suveranitatea ţării".

Într-un mesaj amplu postat din spatele gratiilor, Sorin Ovidiu Vîntu scrie despre Sebastian Ghiță că ”nu este un personaj pozitiv”, așa cum încearcă să pară, în scandalul dezvăluirilor despre Florian Coldea.

”Un perete alb în spate, un birou în față, doi ochi mici și-o frunte înaltă la mijloc

Ghiță, evadatul din cocină chiar în ziua de ignat grohăie cu o voce de scapete autodenunț după autodenunț, pe principiul malgaș – mor cu voi de gât. Televiziuni în delir, ratinguri feerice, jurnaliști și comentatori apoplectici transformă grohăiturile personajului în trâmbițe ale judecății de apoi pentru „ticăloșii” care au cutezat nu doar să închidă țuțuroiul cu bani de la buget, ci, lucru extrem de grav, să atenteze la libertatea lui.

Băi, generație, Ghiță nu este un personaj pozitiv. Iar Sistemul nu înseamnă Coldea și Kövesi, ci înseamnă mult mai mult și este construit și condus de marii noștri parteneri transatlantici și implementat în România prin intermediul minunatului nostru fost președinte, Traian Băsescu, care a cedat suveranitatea țării pentru câteva chile de whisky și protecție americană acordată prețioasei sale persoane.

Despre ce înseamnă acest Sistem puteți citi din materialele de început ale paginii mele de blog și veți vedea că schimbarea lui Coldea nu va avea nicio însemnătate în continuarea funcționării mecanismelor de vasalitate față de prietenii noștri americani”, a scris Sorin Ovidiu Vîntu, pe Facebook.

Badea

„Jumatate de Binom e suspendata. Coldea a luat-o la cioc. La puscarie!!!
P.S. Codruta face noaptea alba. Urmeaza!”, a scris dobitocul de la Antena3 pe Facebook.

Ciutacu

Ciutacu spune că Alina Bica şi Elena Udrea au fost interceptate de către SRI în timp ce îşi făceau concediul pe litoral, iar el era prezent la masă. Mai mult, Nicuşor Constantinescu a fost şi el prezent la  întâlnire.

"Domnul Marincea de la SRI mă urmărea. Doamna Bica era sub imperiul unui mandat de supraveghere, audio, video, ambiental. Frumoasa masă la care am participat cu dânsa şi cu familiile a fost pe litoral. Acolo a venit şi Nicuşor Constantinescu. Aflaţi asta de la mine, securistilor.

Doamna Bica a plecat intempestiv de la mare şi peste încă o zi a fost luată de miliţie. Nu au ataşat la dosar convorbirile noastre de la restaurant. Vă anunţ şi asta. ", a tunat Ciutacu.

Şi asta nu e tot. Ciutacu a făcut mai multe acuzaţii extrem de dure. "Statule de drept eşti ticălos. Să vi-l băgaţi undeva mandatul prin care aţi ascultat-o pe Bica şi Udrea. Nu sunteţi în stare să o condamnaţi. Ori mergeţi acasă, ori mergeţi la puşcărie.", a tunat Ciutacu.

Gurnalistul e convins că vacanţele pe care şi le-ar fi făcut Florian Coldea şi Sebastian Ghiţă trebuie să intre sub incidenţa legii. "E luare de mită aici. Bă, să fiu al naibii, nu găsesc şi eu un asemenea prieten?", a încheiat Ciutacu.

Radu Tudor

Radu Tudor a comentat, în emisiunea ”La Ordinea Zilei”, suspendarea lui Florian Coldea din funcția de prim-adjunct al directorului SRI.

”Florian Coldea este un om terminat. Nu mai are nicio șansă să revină în funcție, ancheta va arăta că este implicat în activități ilegale pentru funcția de prim-adjunct, în scurt timp va fi trecut în rezervă. O astfel de hotărâre civilul Hellvig nu putea să o ia fără aprobarea lui Klaus Iohannis. Veți vedea că Florian Coldea nu va mai reprezenta nimic” crede Radu Tudor.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…