ȘOBOLĂNIMEA reacționează / Codrin Ștefănescu se declară "ȘOCAT" de reținerea lui Bogdan Olteanu

ȘOBOLĂNIMEA reacționează / Codrin Ștefănescu se declară "ȘOCAT" de reținerea lui Bogdan Olteanu

Este incredibil ce tupeu au unii. Mai ales atunci când începe să se strângă lațul. Iată ce declara mai devreme Codrin Ștefănescu:

Pentru mine este clar că această reținere a lui Bogdan Olteanu duce direct către Călin Popescu Tăriceanu. Aceasta este miza cea mare: Tăriceanu. ALDE este un partid care se organizează foarte bine pe zona de dreapta, este un partid de lider și un partid care atrage tot mai mulți oameni din zona PNL. Evident că Tăriceanu, prin discursul său, un discurs foarte bun, care este apreciat de oameni și este normal că unor le stă în gât ALDE și Tăriceanu.

Așa cum spunea Tăriceanu, indiferent câți denunțători vor veni împotriva lui, câți condamnați vor mai depune denunțuri împotriva lui, ALDE tot va fi partid parlamentar. Noi chiar credem declarațiile lui Tăriceanu și credem că este nevinovat. N-ai ce comentariu să faci, decât faptul că suntem șocați la ce este supus Tăriceanu.

Este inimaginabil ceea ce se întâmplă. Tăriceanu este pur și simplu vânat, liderii PSD sunt vânați, toți primesc numai vești de astea proaste. Dragnea, după ce a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru că a chemat lumea la vot împotriva lui Băsescu, acum are un nou dosar împreună cu soția pentru niște presupuse fapte petrecute în urmă cu niște mulți, mulți ani.

Ce să mai zic? Știrea zilei de astăzi va fi că viceguvernatorul BNR a fost reținut pe baza unui denunț depus de un om condamnat în nu știu câte dosare, pentru niște fapte petrecute în urmă cu 9 ani. Oricum, înțeleg că Bogdan Olteanu nu a recunoscut nimic la DNA și avem încredere în judecători. Nu poți, pe baza unui simplu denunț, să arestezi un om, dar asta fac procurorii DNA, asta e practica.

Reținerea viceguvernatorului BNR va avea implicații economice majore, pentru că Banca Națională este referința, atât în țară, cât și în străinătate. Cum vor privi cei din străinătate reținerea viceguvernatorului Băncii Naționale pe baza unui denunț la o faptă petrecută în urmă cu 9 ani? Cei care fac astfel de lucruri pot fi acuzați ușor că nu au nicio treabă cu interesul național.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Data morții lui Putin, prezisă de un medium rus. Mai mult, a descris și modul în care va sfârși

4 Surpriză mare! Armamentul rusesc capturat în Ucraina colcăie de microcipuri fabricate în SUA!

5 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!