Șoc în presa sportivă din România! Bogdan Socol a decedat la doar 42 de ani

Șoc în presa sportivă din România! Bogdan Socol a decedat la doar 42 de ani

Presa din România este în doliu după ce cunoscutul jurnalist Bogdan Socol a decedat la vârsta de 42 de ani.

Bogdan Socol FOTO Facebook

Vocea lui Bogdan Socol a devenit inconfundabilă după transmisiunile a sute de meciuri internaționale și naționale. Celebrul comentator sportiv și jurnalist a murit la doar 42 de ani, în urma unui șoc hipotermic.

Hobby-ul său dus la extrem a făcut ca Bogdan Socol să plece dintre noi atât de devreme. El era pasionat să înoate la temperaturi foarte scăzute, prin care își testa limitele corpului de fiecare dată.

De această dată însă Socol a pierdut lupta cu temperaturile extrem de scăzute și a făcut un șoc hipotermic în timp ce înota într-un lac înghețat.

Se pare că jurnalistul ar fi ales să meargă pe un lac înghețat, chiar dacă i s-a recomandat să nu facă asta. După doar câteva minute de la intrarea în apă, el nu a putut să mai iasă de sub gheață și a murit în urma șocului hipotermic, relatează Sport Total FM .

,,Din păcate, suntem tulburați de o veste pe care nu ne-am fi dorit niciodată să o auzim. Conform mai multor surse, fostul jurnalist și comentator român Bogdan Socol ar fi decedat în cursul zilei de astăzi.

Suntem șocați de dispariția unui om care a trăit pentru sport și care ne-a oferit atâtea momente pe care nu le vom uita niciodată.

Odihnește-te în pace, Bogdan!”, a transmis pe rețelele de socializare publicația Sport Studio.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!