ȘOC în PSD! Dragnea mai primește o lovitură! Încă un lider fidel până ieri anunță că-l părăsește!

ȘOC în PSD! Dragnea mai primește o lovitură! Încă un lider fidel până ieri anunță că-l părăsește!

ȘOC în PSD! Dragnea mai primește o lovitură! Încă un lider fidel până ieri anunță că-l părăsește!

Lovitură-șoc pentru Liviu Dragnea chiar din nucleul dur care până ieri îi era alături. Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui susține că este de acord cu debarcarea lui Liviu Dragnea de la șefia PSD. Social-democratul pune și o condiție.

 „Zilele acestea, eu am participat la multe discuții și întâlniri, întâmplătoare sau organizate, în care s-a analizat această problemă, a scrisorii semnate de contestatarii lui Dragnea. În cadrul acestor întâlniri, eu am anunțat că voi fi de acord cu un astfel de demers dacă este unul rațional, și dacă are, într-adevăr, obiective raționale, soluții viabile și proceduri clare privitoare la ceea ce ar urma să se întâmple după schimbarea lui Dragnea de la șefia PSD. Altminteri, de ce să-l dăm pe ăsta jos și să-l punem pe altul în locul lui? Doar pentru asta, pe mine nu mă interesează așa ceva, fiindcă eu nu vreau funcții și garanții pentru un viitor politic. Eu vreau ca proiectele să meargă și ca lucrurile să funcționeze. Atât.

Ce sper eu este să ajungem la o soluție rațională, fie în cadrul unui CEx, fie în cadrul unei ședințe în care Dragnea să fie invitat pentru a se discuta toate aceste probleme. Este necesar să le discutăm în forurile noastre de conducere și să respectăm procedurile statutare. Că altfel, fără discuții și soluții raționale, pe mine nu mă interesează să-l schimbăm pe Dragnea și să-l punem pe altul în scaunul lui, altul care să facă și să dreagă”, a declarat Dumitru Buzatu, în exclusivitate pentru PSnews.ro.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Situație explozivă la vârful Armatei Rusiei

2 ULTIMA ORĂ Prima „decapitare” la vârful Armatei Rusiei după „măcelul” din Crimeea!

3 Canalul rus „General SVR: Putin a recunoscut cu ușile închise eșecul din Ucraina. Planul prin care încearcă un „haos controlat”

4 „A fost un semn de respect pentru munca mea” / Româncă din Italia, proprietara unui bar, impresionată de gestul a trei tineri: au intrat noaptea și au b…

5 ULTIMA ORĂ Mândria a egalat prostia! / Rusia amenință că va lovi viitoarea fabrică de drone turcești Bayraktar din Ucraina