ȘOC în PSD! Mai mulți lideri ai partidului ar urma să primească dovezi ale TRĂDĂRII lui Dragnea! Poze și filmulețe cu Dragnea pârlind porcul și făcând pe ospătarul pentru Coldea și câțiva generali SRI!

ȘOC în PSD! Mai mulți lideri ai partidului ar urma să primească dovezi ale TRĂDĂRII lui Dragnea! Poze și filmulețe cu Dragnea pârlind porcul și făcând pe ospătarul pentru Coldea și câțiva generali SRI!

Șoc în PSD! Mai mulți lideri ai partidului ar urma să primească dovezi ale trădării lui Dragnea! Poze și filmulețe cu Dragnea pârlind porcul și făcând pe ospătarul pentru Coldea și câțiva generali SRI! Dragnea bănuiește că cel care este în spatele acestui atac pe care nu-l poate contracara, și care i-ar putea fi fatal în plan politic prin ejectarea din fruntea PSD, este fostul șef al SRI, George Maior.

Mai mult, Dragnea a aflat că Maior l-a contactat acum o lună și jumătate pe Claudiu Manda și i-a povestit și arătat mai multe lucruri despre Dragnea spunându-i că o face doar așa, cu titlu informativ, că nu-l interesează decât ca foștii lui colegi din PSD să știe adevărul despre Dragnea, să nu se lase folosiți. Sursele nostre mai spun că dacă Manda îl întreabă despre acele lucruri pe Dragnea în Comisia SRI, Dragnea ar trebui să demisioneze la ieșire.

O altă ipoteză despre care vorbesc sursele noastre este aceea că aliații americani l-au trimis la București pe Maior să rezolve „Dosarul Dragnea”. Adică să urgenteze eliminarea acestuia de la butoanele Puterii de la București. Trebuie menționat că Maior n-a plecat încă din România. Iar un site altădată afiliat lui Dragnea, și trecut acum cu arme și bagaje în slujba grupării Pandele-Firea, a anunțat o întâlnire de taină între Dragnea și duetul Maior-Dâncu, undeva pe valea Prahovei.

Aceleași surse mai spun că Maior a confirmat și dezvăluirea făcută în premieră de Comisarul.ro, cu porcul adus de Dragnea și tăiat și pârlit de el personal în mijlocul Bucureștiului. 

Urmează o săptămână cu multe surprize, oameni buni!



Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

5 Ce se întâmplă în China?