ȘOC în PSD! Primul senator din tabăra Firea care DEMISIONEAZĂ din partid! Majoritatea, în pericol fără puciști!

ȘOC în PSD! Primul senator din tabăra Firea care DEMISIONEAZĂ din partid! Majoritatea, în pericol fără puciști!

ȘOC în PSD! Primul senator din tabăra Firea care DEMISIONEAZĂ din partid! Majoritatea, în pericol fără puciști! Lovitură pentru PSD în Senat - un senator al social democraţilor, Emanuel Gabriel Butnariu, a anunţat că demisionează din PSD şi rămâne senator independent. Practic, după excluderea lui Adrian Ţuţuianu PSD rămâne cu 69 de senatori, adică fix majoritatea necesară pentru adoptarea legilor importante.

Este vorba de Emanuel Butnariu, senator care făcea parte din organizația Ilfov. Anunțul a fost făcut miercuri dimineață. Emanuel Butnariu va rămâne independent de astăzi.

Contextul în care vine această demisie este unul important, PSD aflându-se acum la limită în Senat pentru legile importante. 

Cine este Emanuel Butnariu

Emanuel Butnariu a fost numit în funcția de director general al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale din București de Gabriela Firea, el asigurând interimatul până la organizarea unui concurs pentru ocuparea funcției.

Butnariu este de profesie medic, fiind de-a lungul timpului consilier al primarului Florentin Pandele, apoi director al Societății Medicale „Sfânta Cuvioasă Parascheva„ din Voluntari.

Emanuel Gabriel Butnariu a fost și consilier din partea PSD în Consiliul Județean Ilfov, dar și vicepreședinte PSD Ilfov.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...