ȘOC în PSD! PSD Dâmbovița, prima organizație care se delimitează prin PRIMARI de Dragnea! Document

ȘOC în PSD! PSD Dâmbovița, prima organizație care se delimitează prin PRIMARI de Dragnea! Document

ȘOC în PSD! PSD Dâmbovița, prima organizație care se delimitează prin PRIMARI de Dragnea!

Comunicatul primarilor PSD din Dâmbovița:

„Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, are susținere totală din partea Organizației. Și doar a unui for restrâns, ca Biroul Permanent Județean, ci din partea acelora care aduc mereu voturi, încredere și stabilitate unui partid!

"Cerem tuturor liderilor partidului să înceteze atacul la președintele PSD Dâmbovița, organizație de referință, care a obținut în toate bătăliile politice rezultate remarcabile, inclusiv acum situându-se pe locul II pe țară, transmițându-le că Adrian Țuțuianu are întreaga noastră susținere și că este condamnată la eșec orice tentativă de înlocuire a acestuia de la conducerea Organizației PSD Dâmbovița, înlocuire care ar echivala cu distrugerea unei echipe puternice și cu cel mai mare favor făcut adversarilor noștri politici, atât la nivel local, cât și la nivel național," semnează primarii PSD, alături de conducerea Consiliului Județean Dâmbovița.”





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…