ȘOC în PSD! Surse: Sevil Shhaideh, Răzvan Cuc și Liviu Pop, miniștrii pe care premierul Tudose îi ia în calcul pentru remaniere

Sevil Shhaideh, Razvan Cuc si Liviu Pop sunt principalii ministri vizati de premierul Mihai Tudose pentru remaniere, au declarat pentru HotNews.ro surse din PSD. Lor li se adauga si Rovana Plumb si Viorel Ilie, in cazul carora, la fel ca si Sevil Shhaideh, DNA a inceput urmarirea penala. Tudose a declarat in aceasta seara la Antena 3 ca va avea loc o mica remaniere, cu cel putin doi ministri care vor fi invitati sa plece din guvern.

Shhaideh, vice-premier si ministru al Dezvoltarii, este omul-cheie al lui Liviu Dragnea in Guvern. Ea se ocupa de impartirea banilor pentru baronii locali. Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, este considerat omul baronului de Giurgiu, Niculae Badalau, si a fost criticat deseori chiar de premier pentru ineficienta si blocarea unor mari proiecte. Liviu Pop, ministrul Educatiei, a starnit scandaluri imense atat din cauza masurilor controversate, cat si ca urmare a deselor erori flagrante de utilizare a limbii romane. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Un imbecil

3 Ani la rând au scos 9.500 de euro zilnic cash din bancă / Ajunseseră să dicteze ziarelor ce să scrie

4 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică

5 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!