ȘOC în tenis: Serena este însărcinată! Sarcina are deja 20 de săptămâni

ȘOC în tenis: Serena este însărcinată! Sarcina are deja 20 de săptămâni

Serena Williams este însărcinată cu primul ei copil. Jucătoarea aflată pe primul loc în clasamentul WTA urmează să nască peste 5 luni.

Vedeta tenisului internațional, în vârstă de 35 de ani, a anunțat miercuri, pe o reţea de socializare, că este însărcinată și a postat o fotografie cu burtica de mămică. În fotografie, tenismena apare într-un costum de baie galben prin care se profilează deja sarcina care a ajuns la 20 de săptămâni.

Începând de luni, 24 aprilie, sportiva americană va urca pe prima poziţie a ierarhiei feminine la zi, depăşind-o pe Angie Kerber. Serena va face saltul către primul loc fără a juca, ea profitând de faptul că viitorul clasament WTA se va face fără rezultatele de la Stuttgart, de anul trecut.

Serena Williams deţine cele mai multe trofee de Grand Slam decât orice altă jucătoare din Open Era, câştigând cel de-al 23-lea trofeu în ianuarie, la Australian Open. Ultimul meci jucat în circuit de americancă a fost chiar finala din Australia, unde s-a impus în faţa surorii sale, Venus Williams, scor 6-4, 6-4. La momentul respectiv, Serena era deja însărcinată.

Serena Williams este logodită cu fondatorul Reddit, Alexis Ohanian.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...