Șoc la Bayern Munich! Cel mai scump antrenor din istorie a fost demis. Gruparea bavareză s-a înțeles deja cu noul antrenor

Șoc la Bayern Munich! Cel mai scump antrenor din istorie a fost demis. Gruparea bavareză s-a înțeles deja cu noul antrenor

Șoc la Bayern Munich după anunțul făcut de publicația germană Bild și jurnalistul Fabrizio Romano. Cel mai scump antrenor din istorie va fi demis și deja gruparea bavareză s-a înțeles cu înlocuitorul său.

FOTO EPA EFE

Julian Nagelsmann, unul din cele mai promițătoare talente în ale antrenoratului, va fi demis de la Bayern Munich. Decizia clubului ar veni în urma rezultatelor slabe ale bavarezilor din ultima vreme. De asemenea, s-a vehiculat în presă că antrenorul german ar fi pierdut vestiarul.

Anunțul demiterii a fost făcut chiar de unul dintre cei mai respectați jurnaliști din lumea sportului și de celebra publicație germană Bild. Fabrizio Romano a anunțat că Bayern Munich s-a înțeles deja cu înlocuitorul lui Nagelsmann.

Cel mai scump antrenor din istorie va fi demis

Julian Nagelsmann a fost instalat pe banca bavarezilor în 2021. Acesta avea un contract valabil până în 2026. Nagelsmann nu a venit liber de contract, așa că Bayern Munich a făcut cel mai mare transfer din istoria antrenorilor, plătindu-le celor de la RB Leipzig suma de 25 de milioane de euro pentru a-l ceda pe antrenorul în vârstă de 35 de ani.

Înfrângerea rușinoasă împotriva celor de la Augsburg și ocuparea poziției secunde în acest moment în campionatul intern ar fi pus capăt carierei lui Julian Nagelsmann pe banca campioanei Germaniei.

Prestația slabă a echipei a făcut ca tehnicianul german să doboare câteva recorduri negative pe banca bavarezilor. Înfrângerea de la Augsburg, scor 0-1, a fost prima partidă după 87 de meciuri în care Bayern Munich nu a reușit să marcheze niciun gol. De asemenea, a fost prima dată după 20 de ani în care clubul nu a înregistrat nicio victorie timp de 4 meciuri consecutive în campionat.

Julian Nagelsmann a răbufnit după ce au fost date informații din interiorul echipei

Se pare că Julian Nagelsmann a pierdut vestiarul de ceva vreme și chiar și-a exprimat frustrarea recent pe această temă. El a spus că are o "cârtiţă" în interiorul echipei care a făcut publice planurile de joc înainte de partida cu Bayer Leverkusen.

Declarația tehnicianului german a venit imediat după ce în Bild au apărut planurile tactice ale echipe sale.

"Mă deranjează asta. Persoana care transmite astfel de informaţii afectează întreaga echipă, nu doar pe mine", a spus Nagelsmann.

Cine este pregătit să vină pe banca campioanei Germaniei

Fabrizio Romano a afirmat că Thomas Tuchel s-a înțeles deja cu Bayern Munich și urmează să semneze contracul.

”Thomas Tuchel va deveni noul antrenor al lui Bayern Munchen. Cele două părți au ajuns la un acord total. A acceptat deja postul. Contractul a fost acceptat. Documentele vor fi pregătite în această seară”, a scris Fabrizio Romano pe Twitter.

Thomas Tuchel vine liber de contract după ce a fost demis de la Chelea în luna septembrie 2022. Tehnicianul german ar reveni în Bundesliga după o pauză de 6 ani. De-a lungul carierei Tuchel a pregătit formațiile Augsburg, Mainz 05, Borussia Dortmund, PSG și Chelsea.

Această mutare venită înaintea încheierii sezonului poate avea loc și pe fondul dorinței șefilor de la Bayern Munich de a câștiga din nou Liga Campionilor, după o pauză de 2 ani. Thomas Tuchel este mult mai experimentat în această competiție pe care a câștigat-o cu Chelsea, în 2021. Cu un an în urmă pierdea finala pe banca celor de la PSG împotriva bavarezilor, scor 0-1.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Roubini avertizează / „Mama tuturor crizelor economice se profilează și nu va fi nimic de făcut în privința asta”

2 Date care dau de gândit / Rusia a scos din depozite ce avea mai bun, dar încă mai are resurse pentru încă doi ani de război

3 „Wow, sexul din filme este foarte real”

4 VIDEO Momente de stupoare la Budapesta! / „A fost ca și cum suveranitatea Ungariei a fost cedată chinezilor”

5 VIDEO Aceste imagini bizare sunt din Germania...