ȘOC la TVR! Un operator le-a strigat în timpul emisiunii invitaților de la Coaliția pentru Familie și de la Asociația Accept că sunt penibili. TVR a întrerupt emisiunea.

ȘOC la TVR! Un operator le-a strigat în timpul emisiunii invitaților de la Coaliția pentru Familie și de la Asociația Accept că sunt penibili. TVR a întrerupt emisiunea.

ȘOC la TVR! Un operator le-a strigat în timpul emisiunii invitaților de la Coaliția pentru Familie și de la Asociația Accept că sunt penibili. TVR a întrerupt emisiunea și își cere scuze pentru incident.
 
În timpul emisiunii „Pulsul zilei” – dezbatere electorală, difuzată pe TVR 1 vineri, un membru al echipei tehnice a folosit, în direct, un limbaj licențios care a condus la întreruperea emisiunii, transmite europafm.ro

În ultimele minute ale emisiunii, un operator le-a strigat invitaților de la Coaliția pentru Familie şi Asociația Accept că sunt penibili, timp în care moderatorul a căutat să aplaneze conflictul izbucnit şi schimbul de replici dintre angajatul TVR şi cei prezenți pentru dezbaterea despre referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție.

TVR a transmis un comunicat prin care ”îşi cere scuze invitaţilor participanţi la emisiune, cât şi telespectatorilor pentru acest incident”.

Înregistrarea video a emisiunii nu este disponibilă pe portalul TVR+.

Redăm mai jos integral comunicatul TVR

”Referitor la incidentul petrecut vineri, 28 septembrie a.c, în timpul emisiunii „Pulsul zilei” – dezbatere electorală, difuzată pe TVR 1, când, în timpul discuţiilor, un membru al echipei tehnice a folosit, în direct, un limbaj neadecvat care a condus la întreruperea emisiunii, Societatea Română de Televiziune face următoarele precizări:

–       Îşi cere scuze invitaţilor participanţi la emisiune, cât şi telespectatorilor pentru acest incident;
–       Moderatorul emisiunii „Pulsul zilei”, Radu Andrei Tudor, şi-a cerut scuze în direct invitaţilor pentru acest incident;
–       Conducerea televiziunii va face toate demersurile potrivit dispoziţiilor legale şi regulamentelor interne pentru a stabili persoanele culpabile şi răspunderea acestora;
–       Societatea Română de Televiziune îşi respectă misiunea publică, potrivit Legii nr. 41/1994, informând imparţial, echidistant şi cu obiectivitate publicul său cu privire la toate evenimentele de interes major.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...