ȘOC pe piața muncii! Salariații din privat, batjocoriți de Guvern. Dezvăluirile lui Bogdan Hossu

ȘOC pe piața muncii! Salariații din privat, batjocoriți de Guvern. Dezvăluirile lui Bogdan Hossu

Liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu: Deficiente mari in proiectul de modificare a Codului Fiscal. Guvernul nu mai vrea sa dea actul normativ care sa oblige angajatorii sa creasca salariile dupa transferul contributiilor.

Proiectul de modificare a Codului Fiscal, care prevede transferul contributiilor din sarcina angajatorului in sarcina angajatului, are "deficiente mari", in conditiile in care "Guvernul nu mai vrea sa dea actul normativ care sa oblige angajatorii sa creasca salariile datorita acestui transfer de taxe" si se bazeaza pe "angajamentul organizatiilor patronale ca sunt nerabdatoare si vor face aceasta crestere", a declarat marti Bogdan Hossu, liderul Confederatiei Sindicale "Cartel Alfa", dupa discutii la Guvern pe aceasta tema.

Bogdan Hossu a atras atentia ca peste doua milioane de angajati nu sunt acoperiti in fata acestei masuri "din punctul de vedere al venitului net".

"Iadul este pavat de intentii bune", mai spune Bogdan Hossu.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu