ȘOCANT! Băsescu, DELIR PENIBIL la RTV! Declarații AIURITOARE în favoarea „VICTIMELOR” Bica și Udrea!

ȘOCANT! Băsescu, DELIR PENIBIL la RTV! Declarații AIURITOARE în favoarea „VICTIMELOR” Bica și Udrea!

O știi că urmează să fie pus sub acuzare? Pentru că altminteri nu se poate explica un asemenea comportament jenant! Traian Băsescu a avut o intervenție de un penibil fără precedent la România TV. Băsescu a lansat acuzații grave la adresa SRI, în special Florian Coldea, și a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Băsescu le cere judecătorilor să-l audieze în dosare celebre în care sunt acuzate Elena Udrea și Alina Bica, dar și în cel al lui Horia Georgescu, fostul șef ANI.

”Ce s-a întâmplat din 2015 încoace e mizerabil. Nu mi s-a comunicat de ce mi se refuză audierea. Sunt un om care nu suportă nedreptatea. Trebuie să vorbesc înainte ca aceşti oameni să fie condamnaţi. Nu mai pot rămâne neutru legat de ceea ce se întâmplă cu câteva persoane. S-a depăşit o limită de funcţionare a statului de drept şi nu voi permite asta. Eu de abia aștept să fiu chemat în instanță, fie în dosarul doamnei Udrea, fie în cel al lui Bica. 

Aş putea ca martor în procesului Alinei Bica să spun mult mai multe decât v-aş putea spune dvs. Mi se refuză dreptul de a fi martor în procesul Alinei Bica, ceea ce e foarte greşit. Va fi un moment în care voi începe să vorbesc public. Instituţiile statului nu pot transforma statul într-unul mafiot care dispune arestări după bunul plac. Vreau să fiu martor în procesul doamnei Bica. Instanţeie au refuzat şi nu este corect. Cer public să fiu audiat legat de Bica, Udrea şi fostul preşedinte ANI, în instanţă.

Mie îmi era dragă Bica pentru că o pusesem să facă afacerea Rompetrol. A venit și mi-a spus: ”Așa nu se poate!”. A venit altcineva și mi-a spus că se poate.

S-a dus nefericita Elena Udrea, despre care s-au spus degeaba tot felul de povești, la un site și a vorbit despre SRI și Coldea, într-o zi de vineri, iar lunea a avut 3 cereri de arestare. Statul nu poate deveni stat mafiot. Eu mă voi bate ca statul să rămână așa cum a fost construit în cei 10 ani, nu așa cum îl vadă DNA-Kovesi și SRI-Coldea, sau alții de la Parchetul General.”, a spus Traian Băsescu la România TV.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Noul” PNL / Trei foști miniștri din Guvernele Dragnea și un ministru din Guvernul Ponta candidează din partea …

2 Birchall, cu colții în jugulara lui Streinu-Cercel: Se pare că imunitatea parlamentară bate imunitatea medical…

3 De asta i-o fi pus Firea directori? / Semnați dom’le că dacă era vreun dosar la DNA știam, că-s prieten cu Călin…

4 Sensurile giratorii din România versus cele din Anglia. „Englezii habar n-au cum se fac banii“

5 PSD continuă linia infracțională / Avocata lui Dragomir, implantată de cuplul Vasilescu-Manda în fruntea listei …