Șocant! Priviți ce-a scris imbecilul ăsta, viceprimar PSD la Alexandria, despre Răzvan Ștefănescu!

Șocant! Priviți ce-a scris imbecilul ăsta, viceprimar PSD la Alexandria, despre Răzvan Ștefănescu!

Șocant! Priviți ce-a scris imbecilul ăsta, viceprimar PSD la Alexandria, despre Răzvan Ștefănescu!

Viceprimarul din Alexandria, către posesorul autoturismului cu număr MUIE PSD: „Să aibă grijă că chinezii nu fac mici numai din câini”.

 Viceprimarul municipiului Alexandria, Teleorman, Gică Anghel (PSD), a postat pe contul de Facebook injurii și o amenințare la adresa lui Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii înmatriculate în Suedia cu numărul MUIE PSD, relatează jurnalista Carmen Dumitrescu în publicația Realitateadeteleorman.net .

”Frustratul ăla cu mașina din Suedia cu nr. ….PSD, întâi să-i dea mă-sii ..ue că i-am crescut salariul sau pensia și mai ales să aibă grijă că chinezii nu fac mici nu numai din câini”, a scris Anghel pe Facebook.

Contactat de jurnalista Carmen Dumitrescu, viceprimarul din Alexandria a spus ”că nu înțelege care e problema și că are libertatea să scrie ce vrea, atâta vreme cât și ceilalți fac la fel”.

”Când i-am atras atenția că e viceprimar și că un astfel de limbaj nu e chiar dezirabil din poziția lui, Gică Anghel a întors-o și a precizat că putea posta oricine de pe contul lui, telefonul fiind la dispoziția familiei și a cunoscuților. De altfel, a întrebat dacă nu se poate întâmpla oricui să-și lase telefonul prin diverse locuri, astfel încât să se trezescă cu diverse postări pe Facebook”, mai relatează Carmen Dumitrescu.

Ulterior, Gică Anghel și-a șters postarea de pe Facebook.




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia