Șofer de tir român, prins în timp ce fura curent de la un felinar stradal, în Germania

Șofer de tir român, prins în timp ce fura curent de la un felinar stradal, în Germania

 Duminică, în jurul orei trei dimineața, o patrulă de poliție germană a făcut o descoperire neobișnuită. Nevoia te face inventiv, se spune. Acest lucru se aplică și unui conațional al nostru. Șoferul de 39 de ani și-a tras, în camionul parcat, curent electric de la un felinar stradal. S-a uitat la televizor, s-a distrat, apoi s-a culcat. Distracția cea mare a venit mai târziu.

Patrula de poliție inspecta zona comercială Nohra, din Weimar (landul Turingia). „Aici se afla un camion parcat, din care, evident, a fost trasă o linie electrică de la un felinar stradal”, se spune în comunicatul de presă al Inspectoratului de Poliție din Weimar.

O inspecție mai atentă a relevat faptul că o clapetă de protecție de pe catargul lămpii stradale era deșurubată, iar cablurile erau conectate la bateriile camionului, printr-un transformator de curent.

În cabină dormea un român în varstă de 39 de ani. După ce a fost trezit, acesta a recunoscut că proceda astfel, pentru a-și putea alimenta cu curent electric „aparatele de distracție”. Poliția a identificat un televizor și o antenă parabolică. Cablurile și transformatorul de curent au fost securizate la fața locului.

Românul a fost dus la postul de poliție, iar după achitarea unei cauțiuni, a fost lăsat liber. Însă aceasta nu e totul: pentru sustragere de energie electrică, i s-a întocmit un dosar care urmează a fi înaintat în instanță. SURSA: HotNews.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 ULTIMA ORĂ Un general american anunță că Rusia ia în considerare capitularea în războiul împotriva Ucrainei

3 Aviația tactică a Rusiei a dispărut din Ucraina. De ce oare?

4 CTP / „Juriul de la Chișinău a acordat zero puncte României. Ce ziceți de asta?”

5 Notă internă strict secretă a FSB: Agenții ruși „cred că Putin este bolnav în faza terminală”