Șofer prins cu 210 km/h pe A1: sancțiunea primită

Șofer prins cu 210 km/h pe A1: sancțiunea primită

Un şofer de 37 de ani din București a circulat pe A1 cu o viteză de 210 km/h. El a fost depistat în timpul unei acţiuni de control a poliţiştilor rutieri.

A1

Șoferul are 37 de ani şi este din municipiul Bucureşti. "Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei, precum şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile, dovada eliberată fiind fără drept de circulaţie", se arată în comunicatul transmis duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii au organizat, sâmbătă, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii încălcării regimului legal de viteză pe autostrada A1, cu radare în sistem cascadă. Poliţiştii rutieri au controlat 125 de autovehicule şi au aplicat 120 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 48.000 de lei.

Cele mai multe sancţiuni, 86, au fost aplicate şoferilor care au încălcat regimul de viteză . De asemenea, 19 permise de conducere au fost reţinute, dintre care 12 pentru depăşirea limitei de viteză admise, 5 pentru conducere sub influenţa alcoolului, unul pentru conducere pe sens opus şi unul pentru alte abateri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale