Șofer român de TIR, acuzat că fi ucis o unguroaică de 20 de ani la Londra

Șofer român de TIR, acuzat că fi ucis o unguroaică de 20 de ani la Londra

Un șofer român de TIR este acuzat de crimă în Marea Britanie. Procurorii spun că bărbatul a ucis o unguroaică și i-a aruncat cadavrul într-un parc.

Un șofer de camion român este acuzat de uciderea unei tinere de 20 de ani. Agnes Akom, de naționalitate maghiară, a fost dată dispărută în urmă cu mai multe luni, rămășițele ei fiind descoperite pe 14 iunie, într-un parc din Neasden, nordul Londrei.

În cadrul procesului ce se desfășoară la Old Bailey, bărbatul și-a susținut nevinovăția.

Rămășițele tinerei au fost găsite într-un parc

Agnes, cunoscută sub numele de Dora, a fost dată dispărută pe 11 mai, la două zile după ce și-a părăsit casa din zona Cricklewood Broadway, din Camden.

Ulterior, agenții Poliției Metropolitane au descoperit "rămășițe umane” în Parcul Neasden, pe 14 iunie.

Șoferul român de TIR Neculai Paizan, în vârstă de 63 de ani, a fost acuzată de asasinarea femeii, pe 23 mai.

El a fost prezent luni, 9 august, la Old Bailey, alături de un interpret român, pentru a pleda nevinovat.

Judecătorul Anthony Leonard a stabilit data începerii procesului pentru 22 iulie 2022, iar o nouă audiere de gestionare a cazurilor va avea loc și pe 10 ianuarie 2022, transmite publicația My London .

Care e legătura dintre cei doi

Înainte de a găsi trupul neînsuflețit al lui Agnes în Neasden, ofițerii au efectuat percheziții în mai multe zone ale Londrei. Neculai Paizan, domiciliat din Peel Street, Kensington, era cunoscut de Akom, care s-a mutat în Marea Britanie acum trei ani.

Inspectorul șef Neil John, ofițer principal de investigații al Poliției Metropolitane din nordul Londrei, a declarat că descoperirea a fost "profund tulburătoare".

El a adăugat: "Descoperirea rămășițelor umane de către colegii mei care cercetează zona este șocantă și profund tulburătoare pentru toți cei interesați, în special pentru familia lui Agnes care continuă să fie susținută de ofițeri specialiști”.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /