Șoferul băut și drogat care a omorât o femeie și a lovit cinci mașini în Popești Leordeni este un fost mare șef din Poliție

Șoferul băut și drogat care a omorât o femeie și a lovit cinci mașini în Popești Leordeni este un fost mare șef din Poliție

Potrivit unor surse, bărbatul este fostul șef al Biroului de Combatere a Criminalității Organizate București.

Șoferul beat și drogat care a lovit două femei în Popești Leordeni, din care una a murit şi a lovit cinci autoturisme parcate pe strada Unirii este fostul șef al Biroului de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) București, potrivit G4Media.ro.

Este vorba despre colonelul în rezervă Constantin Păun, care a fost și șeful de Cabinet al ministrului de Interne Gavril Dejeu, în guvernarea 1996-1999.

Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat și, respectiv cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanțe psihoactive.

El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”