Șoferul care a târât un polițist cu mașina rămâne în arest preventiv

Șoferul care a târât un polițist cu mașina rămâne în arest preventiv

Curtea de Apel București a decis vineri ca Ronnen Herscovici, tânărul de 22 de ani care în urmă cu o săptămână a târât un polițist cu mașina, să rămână în arest preventiv.

Curtea de Apel București a respins contestația șoferului și a menținut decizia de arestare dată de Tribunalul București pe 11 martie.

Potrivit Poliției Capitalei, pe 11 martie, în jurul orei 03,00, un echipaj al Brigăzii Rutiere a observat un conducător auto care a pătruns în intersecție la culoarea roșie a semaforului, iar în ciuda faptului că a fost efectuat semnalul regulamentar de oprire, acesta și-a continuat deplasarea. Când a oprit, un agent de poliție rutieră i-a solicitat documentele, însă șoferul a devenit agresiv verbal și a demarat având polițistul agățat de oglinda retrovizoare și de centura de siguranță. Polițistul a fost târât aproximativ 20 de metri, după care a reușit să se elibereze.

Colegul polițistului a plecat în urmărirea lui Ronnen Herscovici și cu ajutorul altor echipaje din zonă a reușit să-l blocheze și să-l imobilizeze pe șofer, după ce s-au folosit trei focuri de armă și spray lacrimogen.

Polițistul rănit a fost dus la spital, unde a primit îngrijiri medicale, el suferind leziuni la una dintre mâini.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 Șeful tătarilor din Crimeea după „sabotaje”: „Podul de peste strâmtoarea Kerci este foarte jignit că trebuie să stea la coadă”

4 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

5 Rușii pregătesc măcelul? / Transporturi uriașe de rachete și sisteme S-300 către Ucraina