Şoferul care ar fi lovit intenţionat un cărucior în care se afla un copil, arestat preventiv

Şoferul care ar fi lovit intenţionat un cărucior în care se afla un copil, arestat preventiv

Şoferul care a fost filmat în momentul în care ar fi lovit cu maşina, cu intenţie, vineri dimineaţă, o persoană şi căruciorul în care se afla un copil a fost arestat preventiv.

"Instanţa a dispus arestarea preventivă", a informat Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Poliţiştii bucureşteni au demarat cercetările după ce vineri dimineaţă au primit o sesizare la 112 cu privire la incident.

"Astăzi, în jurul orei 10,40, prin apel 112, o persoană a sesizat că a fost lovită cu intenţie, ea şi copilul aflat în cărucior, de un conducător auto. Secţia 25 Poliţie a efectuat primele verificări pentru identificarea şi depistarea conducătorului auto", a anunţat iniţial, vineri, Biroul de presă al DGPMB.

Bărbatul a fost găsit de către poliţişti şi reţinut vineri seara. AGERPRES / (AS - editor: Marius Frăţilă, editor: Marius Frăţilă, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

3 Așa o fi?

4 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

5 Sexsomnia / O tulburare de somn jenantă despre care nimeni nu vrea să vorbească