Şoferul unei companii de transport, arestat după ce a încercat să violeze două femei

Şoferul unei companii de transport, arestat după ce a încercat să violeze două femei

Şoferul unei companii de transport a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Judecătoria Sectorului 1, el fiind acuzat de procurori că a încercat să violeze două femei.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a dispus, pe 29 august, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat, pentru săvârşirea a două tentative la infracţiunea de viol.

"În cuprinsul ordonanţei de inculpare s-a reţinut pe scurt. La data de 27.08.2020, persoana vătămată a solicitat prin intermediul unei aplicaţii mobile efectuarea unui transport de persoane pe raza municipiului Bucureşti. În urma solicitării, s-a prezentat inculpatul, în calitate de şofer al unui autovehicul, care în timpul efectuării cursei a încercat să întreţină cu persoana vătămată raporturi sexuale orale, prin constrângere, fără a reuşi acest lucru. Ulterior, la data de 28.08.2020, în timpul efectuării unui alt transport de persoane, inculpatul a încercat să întreţină cu o persoană vătămată diferită raporturi sexuale orale, prin constrângere, fără a reuşi acest lucru", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Procurorii au propus luarea măsurii arestului preventiv faţă de inculpat pe o perioadă de 30 de zile, propunere admisă la data de 29 august de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 A murit Peter Imre, fostul ginere al lui Meleșcanu

2 „Am primit peste o mie de cereri în căsătorie” / Cine este ucraineanca

3 Documente secrete / „Putin gândește puțin și e disperat. Se teme de pericolul unei victorii ucrainene”

4 VIDEO „Acei băieți au văzut mai mulți sâni decât am văzut eu în toată viața mea” / Influenceriță pe TikTok a fost arestată pentru pornografie

5 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au distrus două depozite strategice ale rușilor!