Sofia Vergara și Joe Manganiello divorțează după 7 ani de căsnicie. „I s-a urcat la cap”

Sofia Vergara și Joe Manganiello divorțează după 7 ani de căsnicie. „I s-a urcat la cap”

După șapte ani de căsnicie, Sofia Vergara și soțul ei Joe Manganiello s-au despărțit și au anunțat că divorțează, potrivit Page Six .

Sofia Vergara și Joe Manganiello FOTO Getty Images

Cuplul a făcut o declarație exclusivă, pentru sursa citată:

Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și au grijă unul de altul foarte mult, cerem politicos să ne fie respectată intimitatea în acest moment, în timp ce ne îndreptăm către o nouă etapă a vieții noastre.”

Sofia Vergara, în Italia fără soț și fără verighetă

Frumoasa actriță din „Modern Family” a împlinit 51 de ani, pe data de 10 iulie, iar ziua de naștere și-a sărbătorit-o în Italia, alături de o mulțime de prieteni. Detaliul care nu a putut trece însă neobservat este că lipsea și verigheta și... soțul.

Sofia și Joe s-au separat de ceva vreme și iau o anumită distanță unul de celălalt pentru a-și contempla viitorul”, a declarat o sursă, apropiată cuplului.

Cei doi au fost văzuți împreună ultima dată luna trecută, în Hoboken, N.J., când Vergara l-a vizitat pe Manganiello, în vârstă 46 de ani, pe platoul de filmare al noului său proiect „Nonnas” cu Vince Vaughn.

Sofia Vergara, jurată în cadrul emisiunii de succes de pe NBC „America’s Got Talent”, a mers în Capri, alături de cei mai buni prieteni, de unde a postat o serie de fotografii sexy pe Instagram. Descrierea uneia dintre fotografii a fost „Când viața îți dă lămâi, vii în Italia să le storci”.

Un fan a scris pe rețelele de socializare: „Se mai întreabă cineva unde este Joe?”, în timp ce altul a spus: „Mă întreb unde este soțul ei, nu a apărut în niciuna dintre fotografii sau videoclipuri”.

Nepotrivire de caracter

Surse apropiate cuplului au dezvăluit, în exclusivitate pentru Daily Mail , că separarea s-ar fi produs din cauza „atitudinilor lor diferite” – după ce s-au legat prima dată pentru a fi contrarii.

„Joe este un copil mare, îi place să joace Dungeons & Dragons, îi plac luptele, jocurile video, filmele cu supereroi, benzile desenate, să meargă la concerte. El urmărește distracția. Întotdeauna îi place să fie în oraș și să se distreze. Atunci când este timpul să fie serios, să se apuce de treabă, el se întoarce cu acea parte din el însuși, dar este întotdeauna e gata să trăiască viața la maximum și să iasă și să se distreze din nou”, a spus sursa.

Sofia ar fi întocmai opusul. Ei îi place, de asemenea, distracția, dar sub o altă formă. Apropiați ai săi au descris-o, mai degrabă, ca fiind preocupată mai mult de călătorii, cine scumpe și tot ce vine la pachet cu viața unei celebrități.

„Toată viața Sofiei i s-a zis că este supersexy și frumoasă, i s-a urcat la cap. Este, de asemenea, temperamentală și se supără foarte ușor din cauza unor lucruri nesemnificative, în timp ce Joe încearcă să lase lucrurile să treacă de la sine.” „Asta nu s-a observat inițial, apoi au început să-și arate adevăratele personalități și să se enerveze unul pe celălalt, alegând munca în locul relației. Încetul cu încetul, au încetat să-și mai dorească să fie împreună. Au încetat să se mai iubească. Aveau păreri și reacții diferite față de orice, devenise extrem de obositor. Ajunseseră într-un punct în care aveau o zi bună și spunea ori făcea unul ceva și pur și simplu se supărau unul pe celălalt”, a completat sursa.

Sofia Vergara și Joe Manganiello s-au întâlnit la White House Correspondents’ Association Dinner în mai 2014. Cei doi s-au logodit în decembrie 2014.

Cuplul s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase, la Palm Beach, în noiembrie 2015, în fața a 400 de invitați – printre care se numărau Ariel Winter, Ed O’Neill, Eric Stonestreet, Jesse Tyler Ferguson, Julie Bowen, Sarah Hyland și Ty Burrell, precum și Anna Paquin, Stephen Moyer.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat