Sofia Vergara, splendidă în poza nud pentru coperta revistei Women's Health

Sofia Vergara, splendidă în poza nud pentru coperta revistei Women's Health

Actrița columbiană Sofia Vergara, celebră pentru rolul său din sitcomul "Modern Family", a pozat nud pentru coperta viitorului număr al revistei Women's Health, relatează online ziarul spaniol ABC.

Sursa foto: Women's Health / Instagram

Revista a postat fotografia pe contul său de Instagram, însoțită de trei cuvinte: "Strong, Sexy, Naked".

"Sunt o femeie de 45 de ani care are curaj să-și arăte corpul. Înainte făceau acest lucru doar tinerele", a declarat populara actriță. Propunerea revistei a luat-o prin surprindere atât pe Vergara, cât și pe soțul ei, Joe Manganiello, actor și el, dar au acceptat amândoi.

Sofia a mărturisit că soțului ei nu-i place să o vadă jucând dezbrăcată în filme, prin urmare îl consultă ori de câte ori este nevoită să-și exprime în acest fel senzualitatea.

Sofia Vergara, actrița de televiziune cel mai bine plătită din lume, a dezvăluit în interviul acordat revistei și câteva dintre secretele sale pentru a se menține în formă la această vârstă matură.

Columbianca se poate lăuda că este una dintre femeile cele mai dorite din industria divertismentului american. În pofida faptului că detestă sportul, ea face zilnic câteva exerciții fizice încurajată de soțul ei și de faptul că are probleme cu tiroida.

Scuza de fiecare zi că ajunge acasă prea obosită după filmări nu mai este valabilă, având în vedere că soțul său a instalat o sală de gimnastică la reședința lor și a angajat un antrenor personal care o supraveghează de 3 sau 4 ori pe săptămână.

"Sunt prost dispusă cu două ore înainte și alte două ore după ce sunt nevoită să mă antrenez", a mărturisit ea.

Sofia se află într-un moment foarte prielnic al carierei sale: ea a lansat recent o linie de lenjerie pentru femei, fără cusături interioare și adaptată oricărei siluete. 10% din încasări vor finanța microcredite destinate femeilor întreprinzătoare, care vor să-și deschidă mici afaceri.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria