Soldați Wagner, uciși de artileria ucraineană VIDEO

Soldați Wagner, uciși de artileria ucraineană VIDEO

25 de mercenari Wagner aflați în tranșee, în zona orașului Soledar, au fost eliminați de trupele ucrainene care i-au atacat cu artileria, arată un videoclip postat pe Twitter.

„Artileria ucraineană a eliminat 25 de membri Wagner într-o singură tranșee în direcția Soledar, în Donbas”, a scris Euromaidan Press pe Twitter, precizând că lovitura a fost condusă de Brigada 45 de Artilerie a Ucrainei.

În imagini se vede cum tranșeea este lovită cu mai multe proiectile de artilerie ucraineană, dar și cum explodează acestea. Videoclipul a fost filmat cu o dronă.

Atacul trupelor ucrainene în orașul Soledar / Foto: Captură Video / Twitter

Cu toate că Rusia a anunțat că a cucerit orașul Soledar, în zonă au loc în continuare lupte intense. Evoluţia luptelor de la Soledar şi Bahmut arată clar că Rusia încă este capabilă să concentreze masiv putere de foc pe o singură direcţie şi să continue lupta în pofida marilor pierderi umane în rândul propriilor trupe, remarcă Mikola Bielieskov, analist militar în cadrul ONG-ului „Come Back Alive”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”