Soldații britanici trebuie să fie pregătiți să lupte împotriva Rusiei, potrivit unui militar de top al armatei. „Este important să îi pregătim pe cei dragi”

Soldații britanici trebuie să fie pregătiți să lupte împotriva Rusiei, potrivit unui militar de top al armatei. „Este important să îi pregătim pe cei dragi”

Trupele britanice trebuie să fie pregătite să lupte împotriva Rusiei, a declarat adjutantul Paul Carney care le-a transmis militarilor să-i informeze pe cei dragi cu privire la un potențial conflict, conform Mirror .

Aviatori britanici FOTO Royal Air Force

Adjutantul Paul Carney a avertizat că armata britanică „se pregătește acum pentru a face față amenințărilor venite din partea Rusiei și este gata să contracareze orice agresiune”.

A venit timpul să ne pregătim „familiile și pe cei dragi” pentru posibilitatea de a fi trimiși în Est.

El a spus că lumea s-a schimbat de la invazia Ucrainei ordonată de către Vladimir Putin pe 23 februarie – în urmă cu șase luni,– iar trupele britanice „trebuie să fie pregătite pentru noi realități”.

„Vreau ca toți să verificăm dacă suntem apți fizic pentru operațiuni. Și este, de asemenea, este important să-i pregătim pe cei dragi și familiile, noastre care au adesea cel mai greu rol în absența noastră”, a declarat WO1 Paul Carney (cel mai înalt gradat adjutant al armatei), pentru revista Soldier.

„Vă cer acum să purtați discuții despre o potențială relocare. Găsiți numerele rețelelor de asistență și ale persoanelor care le pot ajuta, cum ar fi ofițerul unității de asistență socială și preotul. Acest lucru este esențial, deoarece am putea rămâne fără contact pentru perioade lungi în misiuni. A ne asigura că cei dragi au sprijinul de care au nevoie este vital și pentru noi, deoarece nu vom da 100% în aceste misiuni dacă ne facem griji pentru cei de acasă”, a mai spus acesta.

„Acesta este un sfat prudent. Nu înseamnă că Armata este pe cale să se desfășoare în Ucraina, dar este datoria oricărei armate în timp de pace să se pregătească pentru război, în orice aspect al vieții. Aceasta fiind spuse, cu un război în Europa, o Rusie agresivă și cu țările de la granița ei îngrijorate, este de înțeles că soldații britanici trebuie să fie realiști cu privire la ceea ce s-ar putea întâmpla”, a afirmat generalul Richard Dannatt, fost șef al armatei britanice.

Potrivit sursei citate, avertismentul adjutantului că militarii britanici ar putea rămâne fără contact cu cei dragi se referă la situția în care telefoanele lor ar putea fi interceptate și ascultate de către ruși.

Iar declarația acestuia vine după ce, în iunie, noul şef al Statului Major al armatei Marii Britanii, generalul Patrick Sanders a afirmat: „Suntem generația care trebuie să pregătească armata să lupte din nou în Europa”.

Circa100.000 de soldați ucraineni și ruși au murit sau au fost răniți în războiul din Ucraina.

Marea Britanie a trimis arme antitanc și lansatoare de rachete în Ucraina și a ajutat la antrenarea forțelor sale, în timp ce forțele de infanterie Royal Marines sunt staționațe la ambasada Marii Britanii din Kiev

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...