Solicitarea lui Cristian Borcea de eliberare condiţionată, respinsă de judecători

Solicitarea lui Cristian Borcea de eliberare condiţionată, respinsă de judecători

Judecătoria Sectorului 5 a respins, miercuri, cererea fostului finanţator al clubului Dinamo Cristian Borcea de a fi eliberat condiţionat din Penitenciarul Rahova, însă decizia nu este definitivă.

Conform deciziei instanţei, Cristian Borcea va putea depune o nouă cerere de eliberare condiţionată în luna septembrie.

"Respinge ca nefondată cererea de liberare condiţionată. Stabileşte termen de reiterare după data de 02.09.2019. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare", se arată în hotărârea instanţei.

Borcea are o condamnare de 7 ani şi 6 luni închisoare, rezultată în urma contopirii pedepselor primite în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi în dosarul transferurilor din fotbal.

Cristian Borcea a mai beneficiat de o eliberare condiţionată în iulie 2018, după ce a executat efectiv 4 ani şi 4 luni din pedeapsa de 6 ani şi 4 luni închisoare primită în dosarul transferurilor.

El a fost reîncarcerat pe 8 februarie 2019, după ce a primit 5 ani închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa şi Mamaia.

La începutul lunii aprilie, Cristian Borcea a fost transferat de la Spitalul Penitenciarului Rahova la Spitalul Floreasca, unde a fost internat deoarece are probleme cu inima. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa