Sondaj comandat de USR/PLUS: PNL și PSD sunt aproape la egalitate, alianța condusă de Barna și Cioloș urmează la distanță de 7 puncte procentuale

Sondaj comandat de USR/PLUS: PNL și PSD sunt aproape la egalitate, alianța condusă de Barna și Cioloș urmează la distanță de 7 puncte procentuale

Sondaj comandat de USR PLUS: PNL și PSD sunt aproape la egalitate, alianța condusă de Barna și Cioloș urmează la distanță de 7 puncte procentuale. Un sondaj realizat de D&D Research în luna aprilie la comanda USR și consultat de G4Media.ro arată că PNL și PSD sunt aproape la egalitate în rândul alegătorilor deciși să meargă la alegerile europarlamentare, urmate la diferență de circa 7 punte procentuale de Alianța USR PLUS.

Astfel, sondajul arată că pe primul loc în rândul opțiunilor alegătorilor deciși să voteze se află PNL, cu 29,9% (creștere de 5,9 puncte procentuale față de sondajul din februarie). PSD are 29,3% (scădere de 0,4 puncte procentuale față de sondajul din februarie), iar Alianța USR PLUS a ajuns la 22,3% (creștere de 3,1 puncte procentuale).

Rezultatele au fost calculate din totalul cetățenilor care au declarat că vor merge la vot. Au fost excluși din baza de calcul indecișii și cei care au spus că nu vor merge la votul din 26 mai.

Sondajul a fost realizat în România, luna aprilie, prin intermediul interviurilor față în față, și nu ia în calcul intenția de vot a românilor din străinătate.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…

3 Diva Bianca Drăgușanu, mesaje de tachinare pentru Alex Bodi, după ce a fost părăsit de Daria Radionova

4 Să nu uitați unde ați citit asta prima dată

5 PSD a „câștigat” Primăria Sectorului 1! Justiția paralelă a Partidului a găsit 1360 de voturi în plus pentru „…