Sondaj IMAS: Ce ar trebui să facă Laura Codruța Kovesi? Rezultate surprinzătoare

Sondaj IMAS: Ce ar trebui să facă Laura Codruța Kovesi? Rezultate surprinzătoare

Politică, justiţie sau retragere din viaţa publică? Ce decizie ar trebui să ia fostul procuror general al DNA, Laura Codruţa Kovesi, cu privire la cariera sa? Potrivit unui sondaj IMAS realizat pentru Europa FM, cei mai mulți o văd pe fosta șefa DNA și într-o mai mică măsură activând în politică.

Întrebare: Ați prefera ca Laura Codruța Kovesi să își continue activitatea de procuror, fără funcție de conducere sau să intre în politică?

58% spun că ar ar prefera șă își continue activitatea de procuror, fără funcție de conducere, doar 13% spun că ar trebui să între în politică, 11, 2% spun că ar trebui să facă altceva iar 17,8% nu știu, nu răspund.

Întrebare: La ce nivel vă doriți să activeze în politică Laura Codruța Kovesi?

40, 9% spun că își doresc să candideze la președinția României, 24, 3% își doresc să candideze pentru un mandat în Parlamentul României, 24, 3% să candideze pentru un mandat de europarlamentar, 2, 2% să fie prim-ministru, 5,4% o văd la alt nivel iar 2, 9% nu știu sau nu răspund.Citește și:

populare
astăzi

1 Care sunt „șansele” de a fi mobilizat, în funcție de vârsta și pregătirea militară pe care le ai, dacă se sună mobilizarea generală

2 De unde vine expresia „Pe vremea lui Pazvante“. Filă întunecată din istoria Principatelor Române

3 Voi realizați că povestea asta este adevărată, s-a întâmplat în realitate?

4 Zvonuri picante și speculații despre infidelitate și criză conjugală la vârful monarhiei britanice

5 Trebuie să citiți neapărat asta ca să vă dați seama în ce lume falsă trăim...