SONDAJ Peste jumătate dintre români o consideră pe Proastă imbecilă, idioată sau debilă!

SONDAJ Peste jumătate dintre români o consideră pe Proastă imbecilă, idioată sau debilă!

SONDAJ Peste jumătate dintre români o consideră pe Proastă imbecilă, idioată sau debilă! Biroul de Cercetări Sociologice a dat publicității un sondaj național de opinie publică, efectuat în perioada 12-20 ianuarie 2019. 

Romanii pun la mare indoiala capacitatea intelectuala a premierului Viorica Dancila, arata sondajul realizat de Biroul de Cercetari Sociale.

Un sfert dintre romani considera ca prim-ministrul are o deficienta mintala grava (idiotenie). Aproape 15% cred ca aceasta are o deficienta mintala medie (imbecilitate). 11,5% dintre cei chestionati considera ca Viorica Dancila are o deficienta mintala usoara (debilitate).

Media IQ rezultata pentru Viorica Dancila este de 56,6. Asta inseamna ca romanii au incadrat-o in grupul de IQ 50-69 – deficienta mentala usoara (debilitate).

Volumul eşantionului: 1099 persoane cu vârste mai mari de 18 ani domiciliate în 120 localități urbane și rurale selectate din toate județele țării

Tipul eşantionului: probabilist, stratificat, format din 40 straturi rezultate din intersecţia a 8zone geografice cu 5 tipuri de localităţi urbane şi rurale.

Selecţia subiecţilor:interviurile s-au realizat la domiciliul subiecților. Persoanele intervievate au fost alese prin pas statistic, din 2 în 2 apartamente sau case, pornind de la numărul 2 al fiecărei străzi. În cazul în care în apartamentele sau casele selectate nu locuia sau nu răspundea nimeni s-a selectat următoarea a 2-a casă. În acest fel s-a păstrat principiul probabilist, fiind improbabil la oamenii care domiciliază la apartamente cu numere pare să aibă opinii semnificativ diferite de cei care locuiesc la apartamente cu numere impare.

Finanțator: National Committee of Romanian-American Republicans, Florida, SUA




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…