Sophia Loren, spitalizată în urma unei căzături în baie. Cei doi fii îi sunt alături

Sophia Loren, spitalizată în urma unei căzături în baie. Cei doi fii îi sunt alături

Actrița italiană Sophia Loren a fost spitalizată și operată de urgență duminică, 24 septembrie, după a căzut în baie în locuința ei din Elveția. Legenda de la Hollywood, în vârstă de 89 de ani, s-a ales cu multiple fracturi la șold, inclusiv una la femur care ar fi necesitat o intervenție chirurgicală, relatează Mirror.

Sophia Loren a căzut în baie în locuința ei din Elveția Foto: Arhivă

Cei doi fii ai actriței, Carlo Ponti Jr, 54 de ani, și Edoardo Ponti, 50 de ani, au fost la căpătâiul ei din momentul în care a fost spitalizată, potrivit The Hollywood Reporter.

În acest an, actrița italiană a fost desemnată drept una dintre cele mai mari vedete ale cinematografiei clasice de la Hollywood, conform The Sun.

De asemenea, lanțul de restaurante omonim a anunțat duminică printr-o postare publicată pe Instagram că intervenția chirurgicală a fost un „succes”.

Operată cu succes, ea va trebui să treacă acum printr-o scurtă perioadă de convalescență urmată de recuperare. Din fericire, totul a decurs bine, iar dna Loren se va întoarce printre noi foarte curând”, se arată în postare.

Vedeta de cinema trebuia să deschidă marți cel de-al patrulea restaurant în orașul italian Bari, însă toate angajamentele sale viitoare au fost anulate.

De curând, Sophia Loren a fost văzută la prezentarea de modă Armani de la Veneția , care a avut loc sâmbătă, 2 septembrie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat