Sophie Ayad, marea iubire a lui Ion Țiriac, a împlinit 52 de ani

Sophie Ayad, marea iubire a lui Ion Țiriac, a împlinit 52 de ani

Sophie Ayad a împlinit recent 52 de ani și a postat pe Instagram o poză cu mesajul: "La mulți ani mie!".

Sophie Ayad a fost timp de nouă ani partenera lui Ion Țiriac. Relația lor a început în 1994 în Germania, pe vremea când Sophie lucra pentru revista Bunte și i-a luat un interviu românului.

Ion Țiriac și Sophie Ayad au doi copii, pe Karim și pe Ioana Natalia.

"Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei. Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare.

Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlnit și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire", declara Sophie Ayad, la sfârşitul anului 2019, pentru Libertatea.

După ce a stat mulți ani în Germania și mai apoi la Monaco, Sophie Ayad, de origine egipteană, locuiește acum la Miami (SUA).



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina