Sora lui Cristiano Ronaldo, despre fratele ei: „Egocentric, încrezut și narcisist!"

Sora lui Cristiano Ronaldo, despre fratele ei: „Egocentric, încrezut și narcisist!"

Cristiano Ronaldo (38 de ani), cel mai popular sportiv din lume, este pe cât de adulat de fanii săi, pe atât de criticat de alții. În ceea ce privește caracterul - că de talent nu se poate lega nimeni -, unii se subliniază numeroasele acte de binefacere pe care le face, alții ripostează cu natura sa egocentrică.

Cristiano Ronaldo și sora sa, Katia Aveiro. Foto Facebook

CR7 are două surori și un frate, iar Katia Aveiro (45 de ani), de profesie cântăreață, a făcut lumină, descriind caracterul lui Cristiano Ronaldo, care de la începutul anului joacă la formația arabă Al Nassr.

Într-o postare pe contul personal de Instagram, artista portugheză a recunoscut că fratele său este "egocentric, încrezut și narcisist", însă s-a arătat mândră de faptul că nu încearcă să afișeze o mască și să pozeze într-o persoană perfectă.

"Cristiano Ronaldo e un om imperfect. E egocentric, încrezut și narcisist. Într-o eră în care perfecții care nu rănesc nici măcar o muscă sunt glorificați, e o ușurare că Cristiano este exact opusul. S-a născut condamnat să nu ajungă cineva.

Ar fi putut doar să supraviețuiască, să înscrie câteva goluri care să-i ia greutatea de pe umeri. Dar talentul, capacitatea de a munci și pactul pe care l-a semnat cu destinul au dat toate profețiile peste cap", a scris Katia Aveiro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

5 „Ar fi primul val al ofensivei”