Sora mai mare a lui Trump s-a pensionat din funcția de judecător pentru a scăpa de o investigație privind o fraudă fiscală

Sora mai mare a lui Trump s-a pensionat din funcția de judecător pentru a scăpa de o investigație privind o fraudă fiscală

Sora mai mare a lui Trump s-a pensionat din funcția de judecător pentru a scăpa de o investigație privind o fraudă fiscală. Sora mai mare a lui Donald Trump, judecătoarea Maryanne Trump Barry, s-a retras din activitate, încheind astfel o investigație judiciară care cerceta dacă ea a încălcat codul magistraților prin comiterea unei fraude fiscale, scrie CNN.

New York Times a scris primul despre pensionarea lui Barry, precizând în articol că ea a înaintat actele de pensionare în februarie, la zece zile după ce oficiali ai instanței au spus că problema ”primește întreaga atenție” a unui consiliu ce analizează conduita magistraților.

Investigația s-a închis automat pentru că Barry s-a pensionat.

Această investigație a fost declanșată după ce Times a publicat un articol în care scria că familia Trump a participat într-o schemă fiscală ce maximiza moștenirile primite de Trump, Barry și ceilalți frați.

Președintele Ronald Reagan a numit-o pe Barry, fostă procuroare, drept judecătoare a Curții Districtuale Federale din New Jersey în 1983. Ulterior, Bill CLinton a numit-o la A Treia Curte de Apel în 1999.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea este „găuritoarea” de prezervative din Sibiu

2 „Multă șpagă, aroganță și salarii uriașe”

3 De citit!

4 Blinken a dat Moscovei un document scris care l-a înfuriat pe Lavrov

5 Studiu israelian / Mărimea contează mai mult decât am crede