Sora mai mare a lui Trump s-a pensionat din funcția de judecător pentru a scăpa de o investigație privind o fraudă fiscală

Sora mai mare a lui Trump s-a pensionat din funcția de judecător pentru a scăpa de o investigație privind o fraudă fiscală

Sora mai mare a lui Trump s-a pensionat din funcția de judecător pentru a scăpa de o investigație privind o fraudă fiscală. Sora mai mare a lui Donald Trump, judecătoarea Maryanne Trump Barry, s-a retras din activitate, încheind astfel o investigație judiciară care cerceta dacă ea a încălcat codul magistraților prin comiterea unei fraude fiscale, scrie CNN.

New York Times a scris primul despre pensionarea lui Barry, precizând în articol că ea a înaintat actele de pensionare în februarie, la zece zile după ce oficiali ai instanței au spus că problema ”primește întreaga atenție” a unui consiliu ce analizează conduita magistraților.

Investigația s-a închis automat pentru că Barry s-a pensionat.

Această investigație a fost declanșată după ce Times a publicat un articol în care scria că familia Trump a participat într-o schemă fiscală ce maximiza moștenirile primite de Trump, Barry și ceilalți frați.

Președintele Ronald Reagan a numit-o pe Barry, fostă procuroare, drept judecătoare a Curții Districtuale Federale din New Jersey în 1983. Ulterior, Bill CLinton a numit-o la A Treia Curte de Apel în 1999.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /