Sora mai mare a lui Trump s-a pensionat din funcția de judecător pentru a scăpa de o investigație privind o fraudă fiscală

Sora mai mare a lui Trump s-a pensionat din funcția de judecător pentru a scăpa de o investigație privind o fraudă fiscală

Sora mai mare a lui Trump s-a pensionat din funcția de judecător pentru a scăpa de o investigație privind o fraudă fiscală. Sora mai mare a lui Donald Trump, judecătoarea Maryanne Trump Barry, s-a retras din activitate, încheind astfel o investigație judiciară care cerceta dacă ea a încălcat codul magistraților prin comiterea unei fraude fiscale, scrie CNN.

New York Times a scris primul despre pensionarea lui Barry, precizând în articol că ea a înaintat actele de pensionare în februarie, la zece zile după ce oficiali ai instanței au spus că problema ”primește întreaga atenție” a unui consiliu ce analizează conduita magistraților.

Investigația s-a închis automat pentru că Barry s-a pensionat.

Această investigație a fost declanșată după ce Times a publicat un articol în care scria că familia Trump a participat într-o schemă fiscală ce maximiza moștenirile primite de Trump, Barry și ceilalți frați.

Președintele Ronald Reagan a numit-o pe Barry, fostă procuroare, drept judecătoare a Curții Districtuale Federale din New Jersey în 1983. Ulterior, Bill CLinton a numit-o la A Treia Curte de Apel în 1999.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au dat-o la ziar! / „Nu mai urla când faci sex!” / Anunțul pus pe ușa unui apartament din Turda

2 Ce ne așteaptă după ciclonul polar. Vreme siberiană în România: când se mai anunță căderi masive de zăpadă

3 Medic pediatru din Timișoara prins sub un pod în compania unui adolescent de 16 ani. Băiatul avea șlițul desfăcut

4 Foarte interesant! / De ce a venit șeful KazMunaiGaz, patronul Rompetrol, în România

5 Victor Pițurcă și șeful Romarm au fost reținuți de DNA