Sorana Cîrstea, atacată grosolan de americani pentru că și-a permis să o facă arogantă pe Serena Williams

Sorana Cîrstea, atacată grosolan de americani pentru că și-a permis să o facă arogantă pe Serena Williams

Matt Dowell, jurnalist la Fox News, a ironizat-o pe Sorana Cîrstea în urma declarațiilor pe care aceasta le-a dat despre Serena Williams, în războiul Simona Halep contra fostului număr 1 mondial.

Sorana Cîrstea, ținta ironiilor americanilor. Foto Getty images

Suspendarea pentru dopaj a Simonei Halep a iscat un conflict de la distanță între ea și Serena Williams, jucătoare pe care a învins-o pe Wimbledon 2019 și căreia i-a ”suflat” antrenorul, pe Patrick Mouratogou. Campioana din SUA și soțul ei au postat mai multe mesaje ironice la adresa româncei, în război intervenind și Sorana Cîrstea, care i-a luat apărarea Simonei.

Sori a acuzat-o pe Serena Williams de "aroganță" și de faptul că nu știe să piardă, lucru care a agitat spiritele peste ocean. Astfel, Matt Dowell, jurnalist la Fox News, a ironizat-o pe sfertfinalista de la US Open 2023, amintindu-i acesteia că are un palmares direct dezastruos cu Serena. Conform editorului, Cîrstea nu ar avea dreptul să vină cu declarații controversate la adresa campioanei din SUA.

"Surprins să văd că oamenii s-au concentrat mai mult pe tweet-ul Serenei Williams, decât pe suspendarea Simonei Halep pentru dopaj, mai ales după toate informațiile publicate săptămâna trecută. De asemenea, Sorana are tupeu să facă aceste afirmații despre Serena, în condițiile în care i-a luat doar 7 game-uri în 3 meciuri", a scris jurnalistul Matt Dowell pe Twitter.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat