Sorana Cîrstea, calificată în sferturile turneului ITF de la Bertioga (Brazilia)

Sorana Cîrstea, calificată în sferturile turneului ITF de la Bertioga (Brazilia)

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de la Bertioga (Brazilia), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, joi, după ce a dispus cu 6-1, 6-1 de Victoria Bosio (Argentina).

Cîrstea (25 ani, 243 WTA), a treia favorită, a avut nevoie de doar 56 de minute pentru a trece de o adversară venită din calificări, Bosio (21 ani) ocupând locul 481 în ierarhia mondială.

În sferturi, Sorana o va întâlni pe elvețianca Jill Teichmann (18 ani, 423 WTA), pe care a învins-o săptămâna trecută, la Guaruja (Brazilia), tot în sferturi, cu 7-6 (1), 6-1. De consemnat faptul că Teichmann este a treia jucătoare venită din calificări pe care o întâlnește Cîrstea la Bertioga.

La dublu, Cristina Dinu și olandeza Indy De Vroome vor juca finala cu polonezele Katarzyna Kawa/Sandra Zaniewska.

În sferturi, Dinu și De Vroome au câștigat cu 6-0, 6-4 în fața cuplului Montserrat Gonzalez (Paraguay)/Ana Sofia Sanchez (Mexic), iar în semifinale cu trecut cu 6-1, 6-7 (3), 10-7 de perechea spaniolă Estrella Cabeza-Candela/Cristina Sanchez-Quintanar.

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale