Sorana Cîrstea, coșmarul continuă în 2023: Eliminată în Dubai și în cădere liberă în clasament

Sorana Cîrstea, coșmarul continuă în 2023: Eliminată în Dubai și în cădere liberă în clasament

Sorana Cîrstea (32 de ani) a revenit repede cu picioarele pe pământ, după meciul fabulos pe care l-a reușit, luni dimineață, la Dubai Tennis Championships 2023. Dincolo faptul că a fost un succes spectaculos, rezultatul a și oprit seria celor patru înfrângeri la rând pentru „Sori“.

Sorana Cîrstea traversează un moment nefast în circuitul WTA. FOTO: Arhiva Adevărul

Din păcate, la doar 24 de ore distanță, Cîrstea a părăsit turneul de la Dubai, în turul II. Iar asta în ciuda faptului că a întâlnit o adversară accesibilă, vorbim despre Karolina Muchova (26 de ani), aflată pe locul 112 în lume.

În primul set, Sorana, la fel ca în meciul din turul I, a pierdut situația de sub control, la scorul de 4-4. Pentru că a cedat ultimele două game-uri, pierzând cu 4-6. Iar asta după un start bun, în care a condus cu 3-1. Actul secund a început cu Muchova distanțându-se la 2-0. „Sori“ a revenit însă pe tabelă, a egalat, iar cele două sportive au mers bară la bară, până la 6-6. În tiebreak, din păcate, Cîrstea a fost mereu cu un pas în urma adversarei și a și cedat cu 4-7.

După meci de 2 ore și 20 de minute, cehoaica Muchova a avansat în turul III, scor 6-4, 7-6, și va întâlni învingătoarea duelului Bencic (9 WTA) – Kostyuk (55 WTA).

Pentru Sorana Cîrstea, continuă coșmarul din 2023, ea având un bilanț negativ, în acest sezon: 4 victorii – 6 înfrângeri. Ceea ce explică prăbușirea ei în clasamentul mondial. Românca a încheiat anul 2022 pe locul 45 WTA, însă acum, în ierarhia live, actualizată în timp real , a ajuns pe 71 WTA.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…