Sorana Cîrstea, declarații curajoase înainte de un nou duel de foc cu Caroline Garcia. Când joacă la Miami Open

Sorana Cîrstea, declarații curajoase înainte de un nou duel de foc cu Caroline Garcia. Când joacă la Miami Open

După o evoluție excelentă la Indian Wells, unde a pierdut în sferturi în fața liderului mondial Iga Swiatek, Sorana Cîrstea a început bine și la Miami, trecând în primul tur de mexicanca Fernanda Contreras Gomez (7-6, 6-2).

Sorana Cîrstea, în fața unei noi performanțe. Foto EPA EFE

Parcursul bun la cele două turnee americane a urcat-o pe sportiva din Târgoviște pe locul 63 în clasamentul WTA live, după ce în urmă cu câteva săptămâni era aproape să iasă din Top 100 mondial.

Eu din decembrie simțeam că începusem să joc bine din nou, după ce mi-am revenit după accidentarea de la umăr. Și în Australia, la fel, am simțit că joc bine, chiar dacă rezultatele nu au arătat asta.

Eram puțin tristă, dar am continuat să muncesc, să-mi văd de treabă, să țin linia pe care eram, pentru că simțeam că fac ce trebuie. Apoi la Indian Wells s-a legat și rezultatul și sunt pe un traseu bun acum. Trebuie doar să continui”, a spus Sorana Cîrstea pentru trimisul Digi Sport la Miami, Gabriel Morariu.

Meci cu numărul 4 mondial

Pentru jucătoarea română urmează o confruntare tare la Miami Open, cu Caroline Garcia, locul 4 WTA, pe care a învins-o la Indian Wells în urmă cu doar 9 zile: 6-4, 4-6, 7-5. „Am jucat cu Caroline, sunt bucuroasă să vin cu această victorie. Dar aici este alt turneu, sunt alte condiții, e altă atmosferă, este o jucătoare de pe locul patru în lume, așa că voi pregăti foarte bine meciul cu antrenorul meu, legat de tehnică și de tactică.

Voi încerca să fiu foarte motivată, să iau plusurile din meciul trecut și victoria care îmi dă o anumită încredere, însă știu că e un nou meci”, a declarat optimistă Sorana, care o va întâlni pe franțuzoaică în cursul zilei de vineri, la o oră care umează a fi stabilită.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...