Sorana Cîrstea, eliminată de Karolina Muchova, scor 0-6, 3-6 în sferturi la Us Open.

Sorana Cîrstea, eliminată de Karolina Muchova, scor 0-6, 3-6 în sferturi la Us Open.

​Sorana Cîrstea (România, 30 WTA) și Karolina Muchova (Cehia, 10 WTA) confruntare în sferturi la US Open 2023, partida de pe arena Arthur Ashe fiind una dintre cele mai importante din cariera sportivei românce. Meciul a început de la ora 02:10 (ora României) și a fost transmis în direct pe Eurosport

Sorana Cîrstea FOTO: Getty Images

Sorana Cîrstea și Karolina Muchova duel istoric pentru un loc în semifinalele turneului de Grand Slam de la US Open, dar și pentru un premiu considerabil: 775.000 de dolari va încasa jucătoarea calificată în semifinale. Sorana și-a asigurat deja un premiu de 455.000 de dolari după ce a trecut de Belinda Bencic cu 6-3, 6-3.

Reacția Karolinei Muchova după victorie:

Al doilea set

Sorana 3 - Karolina 6

Muchova închide partida cu o lovitură câștigătoare de forehand - Sorana eliminată în sferturi la US Open 2023.

Sorana 3 - Karolina 5

Karolina nu îi dă timp româncei să își pregătească loviturile. Sorana nu mai reușește să o pună în dificultate pe cehoiacă. Românca la un pas de eliminarea din turneu.

Sorana 3 - Karolina 4

Sorana Cîrstea își pierde răbdarea, greșește și pierde la 0 un game de serviciu foarte important. Karolina reușește break-ul și în setul secund.

Sorana 3 - Karolina 3

Sorana Cîrstea și Karolina Muchova merg umăr la umăr în setul al doilea: 0-6, 3-3!

Sorana 3 - Karolina 2

Două erori ale Karolinei o ajută pe Sorana să treacă în avantaj. Un game al voinței pentru sportiva româncă, care a revenit de la 0-30 și a strâns pumnul, având o atitudine pozitivă.

Sorana 2 - Karolina 2

Muchova reușește un game alb după ce găsește o lovitură incredibilă din întoarcere. Game alb pentru Muchova. Cîrstea revine la serviciu!

Sorana 2 - Karolina 1

Sorana nu reușește să valofirice break-ul și este scoasă din ritm de loviturile cehoaicei care o fac pe româncă să comită erori și să îi ofere pe tavă trei mingi de rebreak adversarei. Prima este salvată cu o lovitură fantastică. A doua în contre-pied. Dar tot o greșeală a Soranei îi aduce cehoaicei primul game din setul secund.

Sorana 2 - Karolina 0

Perseverența Soranei dă roade, astfel românca obține și break-ul în setul secund. Imaginile surpind le-au surprins în tribune pe Emma Watson, celebra actriță din „Harry Potter‟ și pe Ana Wintour, editor-șef al revistei Vogue.

Sorana 1 - Karolina 0

Sorana Cîrstea crește presiunea în startul celui de al doilea set și câștigă primul game.

Primul set

Sorana 0 - Karolina 6

Jocul a început bine pentru Sorana, dar a ratat de lângă fileu iar Karolina a obținut încă un punct.

Scorul din primul set a fost comentat puternic în mediul online, mulți considerând după primul set că victoria îi va aparține jucătoarei cehe.

Sorana 0 - Karolina 5

Jucătoarea cehă domină jocul iar Sorana are o stare vizibilă de frustrare, românca i-a cerut ajutorul antrenorului Thomas Johansson. Soarana s-a enervat, Karolina s-a dovedit a fi un zid care blochează abil. Are loc o eroare a Soranei și încă un break pentru Muchova.

Sorana 0 - Karolina 4

Joc fantastic, în care Sorana Cîrstea a ratat nu mai puțin de 9 mingi de break! Karolina se apără bine, dar face și primele greșeli cu toate acestea șansele nu sunt fructificate de Sorana. Scorul înclină puternic în favoarea jucătoarei cehe.

Sorana 0 - Karolina 3

Scurtă reușită de Karolina. Un retur bun al sportivei din Cehia și două mingi de break. Sorana trimite prea lung și Muchova se desprinde pe tabelă.

Sorana 0 - Karolina 2

Karolina Muchova confirmă break-ul și punctează, după un game de serviciu solid: 0-2

Sorana 0 - Karolina 1

Întâlnirea a început cu Sorana la serviciu. După un tur ratat, Karolina Muchova a punctat cu smashul, o lovitură în cross câștigătoare reușită de jucătoarea cehă. Sorana a ratat cu reverul în fața Karolinei.

Sorana a intrat zâmbind pe teren și a salutat publicul. După ce le-a eliminat pe Elena Rybakina și Belinda Bencic, românca a pășit cu încredere pe teren. Karolina a intrat următoarea și a salutat la rândul său publicul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?