Sorana Cîrstea, eliminată la Brisbane de o puștoaică de 19 ani. Românca, înfrângere la primul meci al anului

Sorana Cîrstea, eliminată la Brisbane de o puștoaică de 19 ani. Românca, înfrângere la primul meci al anului

Sorana Cîrstea a pierdut primul meci al anului, astfel că România a rămas fără nicio jucătoare în turneele din emisfera sudică, cele care pregătesc Australian Open.

Sorana Cîrstea, chinuită de o jucătoare de 19 ani. Foto Getty images

Sorana Cîrstea era ultima speranță a României la competițiile care marchează debutul noului sezon. Înaintea ea, Gabriela Ruse pierduse în fața Emmei Răducanu, iar Jaqueline Cristian se înclinase greu în fața lui Wang la Auckland, iar Ana Bogdan fusese învinsă de Marta Kostiuk după 4 ore la Brisbane. Acum a venit și rândul Soranei să se recunoască învinsă.

Adversară i-a fost o cehoaică, Linda Noskova, cu 14 ani mai tânără. Jucătoarea pe locul 26 WTA, nu a putut să concentreze în fața unei adversare de doar 19 ani, ce-i drept, una dintre cele mai promițătoare tinere jucătoare din lume.

Naomi Osaka, înfrângere la revenire

Meciul a durat 2 ore și 22 de minute. Numărul 40 mondial, Noskova a câștigat cu 6-4 primul set, chiar dacă Sorana Cîrstea a avut 40-0 pe serviciul adversarei în ultimul game. Jucătoarea din Târgoviște s-a impus cu 6-4 în setul secund, dar decisivul a fost controlat de tânăra jucătoare din Cehia, care a câștigat tot cu 6-4. Sorana va încasa un cec de 14.000 de dolari și rămâne cu dezamăgirea de a fi început cu stângul noul sezon .

Un alt nume mare care a spus adio competiției de la Brisbane este Naomi Osaka, japoneza revenită în circuit după un an de pauză. Nipona a fost eliminată de campioana ultimele două ediții de la Brisbane, după un meci cu 30 de ași. Karolina Pliskova s-a impus cu 3-6, 7-6, 6-4, după două ore și 14 minute.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?