Sorana Cîrstea, în turul trei la Indian Wells. Amețită, Madison Keys s-a retras în fața furiei româncei

Sorana Cîrstea, în turul trei la Indian Wells. Amețită, Madison Keys s-a retras în fața furiei româncei

Sorana Cîrstea continuă parcursul bun de la Indian Wells. Românca nu a pierdut nicun set în primele două tururi disputate în turneul californian.

Sorana Cîrstea face un Indian Wells excelent. Foto EPA EFE

Sorana a început senzațional disputa cu Keys. Coborâtă până pe locul 83 în clasamentul WTA, Sorana a condus cu 5-0 după 19 minute din primul set printr-o evoluție entuziasmantă. Susținută puternic de românii din California, Cîrstea a închis primul set cu 6-1!

Keys a avut nevoie de intervenția medicilor imediat după terminarea primul set. Americanca, finalistă la US Open în 2017 și semifinalistă la Australian Open în 2022, a dat semne că amețește și nu a putut continua. În turneul precedent, la Dubai, Keys a avut victorii la Caroline Garcia și Azarenka și a pierdut în sferturi cu Gauff.

Are două victorii în fața lui Keys

Cîrstea câștigase, la mare luptă singura întâlnire precedentă cu Keys. Jucătoarea din Târgoviște s-a impus la Madrid, în trei seturi, în 2019. Sorana Cîrstea se va lupta cu o altă americancă în turul 3 la Indian Wells, Bernarda Pera, care a trecut până acum de Bronzetti și Samsonova.

Și canadianca de origine română Bianca Andreescu (22 de ani, 36 WTA) s-a calificat, de asemenea, în turul trei la Indian Wells, după victoria în fața americancei Peyton Stearns (21 de ani, 126 WTA), scor 4-6, 6-4, 6-3. Următoarea adversară pentru Bianca Andreescu este poloneza Iga Swiatek, liderul mondial WTA. Bianca Andreescu a câștigat turneul de la Indian Wells în 2019.

Favoritele au făcut legea în turul doi de pe tabloul feminin de la Indian Wells. Swiatek, Garcia, Rybakina, Jabeur, Andreescu sau Kasatkina s-au impus în California. Coborâtă până pe locul 77, Emma Răducanu a obținut un succes spectaculos în fața polonezei Linette, favorită numărul 20 la Indian Wells.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…