Sorana Cîrstea, meci uriaș, diseară, la Miami: Miza duelului cu Vondrousova în optimi

Sorana Cîrstea, meci uriaș, diseară, la Miami: Miza duelului cu Vondrousova în optimi

Sorana Cîrstea (32 de ani) impresionează în turneele din America, ceea ce reiese și din bilanțul ei, la Indian Wells și Miami, până în acest moment: 8 meciuri, 7 victorii, 1 înfrângere. Iar eșecul a fost suferit în fața liderului WTA, Iga Swiatek!

„Sori“ va reveni pe teren, diseară (după ora 22.00, Digi Sport 2), în optimile de la Miami Open. Aici, românca se va duela cu Marketa Vondrousova (Cehia, 23 de ani, 103 WTA), jucătoare pe care a mai întâlnit-o de două ori:

*2022 (Sankt Petersburg): 7-5, 3-6, 6-4 Cîrstea

*2021 (Australian Open): 6-2, 6-4 Vondrousova

În primul rând, miza financiară a partidei din această seară e de 184,465 de dolari, suma urmând a fi primită de învingătoarea întâlnirii. Apoi, exista și perspectiva unui meci atractiv, în sferturi. Pentru că cine va câștiga duelul Cîrstea – Vondrousova va ajunge față în față, în următoarea fază, cu sportiva care se va impune în confruntarea Krejcikova (13 WTA) – Sabalenka (2 WTA). Prima e campioana de la French Open 2022, la simplu și la dublu, în timp ce Sabalenka a cucerit titlul la Australian Open 2023 și a fost finalistă, la Indian Wells, săptămâna trecută.

În ceea ce o privește pe Sorana Cîrstea, ea are și perspectiva continuării urcării în clasamentul mondial. În acest moment, ea a înregistrat deja un salt spectaculos, grație parcursului de la Miami. Și poate ajunge și mai sus, dacă va trece de Vondrousova, după cum Adevărul a explicat aici.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...