Sorana Cîrstea, oprită de ploaie la Miami, exact când era pe val. Când se va relua meciul cu Stephens

Sorana Cîrstea, oprită de ploaie la Miami, exact când era pe val. Când se va relua meciul cu Stephens

Meciul dintre Sorana Cîrstea (33 de ani, locul 24 WTA) și Sloane Stephens (31 de ani, 41 WTA) a fost întrerupt în setul 1 din cauza ploii, la scorul de 5-2 în favoarea româncei, și va fi reluat în această seară, după ora 18.00.

Sorana Cîrstea va juca diseară pentru calificarea în turul 3 la Miami Open. Foto EPA EFE

Sori este singura româncă rămasă în competiția din Florida, după ce Simona Halep, Jaqueline Cristian și Ana Bogdan au fost eliminate în prima rundă. Sorana Cîrstea și Sloane Stephens ar fi trebuit să se înfrunte vineri seara, dar ploaia din Miami a dat peste cap programul stabilit de organizatori.

A treia întâlnire cu Sloane Stephens în acest sezon

După câteva ore de așteptare, partida a început, cu jucătoarea noastră la timonă. Ea s-a desprins rapid la 4-0, apoi a avut 5-2, moment în care meciul a fost întrerupt, ca urmare a ploii și norilor amenințători ce-și făcuseră apariția deasupra complexului.

Partida a fost reprogramată pentru astăzi, nu înainte de ora 18.00 în România. În cazul în care va trece de Stephens, Sorana Cîrstea va da în turul 3 peste câștigătoarea meciului Daria Kasatkina - Claire Liu, al cărui deznodământ va fi aflat tot astăzi, când partida va fi reluată de la scorul de 2-0 în primul set pentru rusoaică.

Cârstea și Stephens s-au mai întâlnit de două ori în acest an, ele împărțindu-și victoriile la Indian Wells și Doha.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 „Ar fi primul val al ofensivei”

5 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene