Sorana Cîrstea urcă fără să joace: Locul atins în clasamentul live, după ultimele actualizări

Sorana Cîrstea urcă fără să joace: Locul atins în clasamentul live, după ultimele actualizări

Sorana Cîrstea va împlini 33 de ani, în această săptămână, mai precis, vineri, 7 aprilie. Cel mai frumos cadou și l-a făcut singură prin prestațiile stelare pe care le-a avut în SUA: calificarea în sferturi la Indian Wells și atingerea semifinalelor la Miami Open. Grație celor nouă victorii obținute în 11 meciuri, în SUA, „Sori“ a început această săptămână pe locul 41 WTA.

Sorana Cîrstea are șansa intrării în Top 20, dacă va avea rezultate bune și pe zgură

Urcarea româncei în ierarhia mondială e cu atât mai spectaculoasă cu cât, înainte de Indian Wells – Miami Open, ea coborâse până pe locul 97 WTA, în ierarhia live, actualizată în timp real. Acum, în același clasament , după ultimele actualizări, cu puncte scăzute în dreptul jucătoarelor aflate în fața sa, Cîrstea a mai urcat două poziții, ocupând locul 39 WTA, cu un total de 1.218 puncte. Sorana se află, așadar, în spatele Irinei Begu care, diseară, are un meci mare pe zgura de la Charleston, după cum Adevărul a anunțat aici.

În ceea ce o privește pe Sorana Cîrstea, aceasta va reveni pe teren, la Madrid, turneu WTA 1.000 care se va desfășura în perioada 25 aprilie – 7 mai.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...