Sorana Cîrstea, urmează momentul adevărului: Ce poate realiza până în luna iunie

Sorana Cîrstea, urmează momentul adevărului: Ce poate realiza până în luna iunie

Cîrstea a anunțat că, după 11 meciuri în 22 de zile, va lua o pauză mai lungă, sărind peste turneul de la Charleston (3-9 aprilie) de pe hard, unde se înscrisese inițial. Decizia e logică, pentru că vorbim despre o competiție WTA 500 la care nu se mai duc, de obicei, sportivele care obțin rezultate bune, la „Sunshine Double“, cum sunt denumite întrecerile de la Indian Wells și Miami. Mai ales că, la Charleston, se și încheie sezonul de hard, în următoarele săptămâni calendarul incluzând turneele de zgură.

Sorana Cîrstea traversează cea mai bună formă dintre româncele aflate în circuitul WTA

O altă decizie luată de „Sori“, după o lună în care a jucat la foc automat, reprezintă renunțarea la Porsche Tennis Grand Prix (17-23 aprilie), la Stuttgart, unde avea opțiunea să debuteze pe zgură, în 2023. Ea a preferat însă o perioadă mai lungă de odihnă, urmând să revină pe teren, la Madrid (25 aprilie – 7 mai). Și, teoretic, ar mai juca într-un singur turneu pregătitor, înainte de French Open (28 mai – 11 iunie), la Roma (9 – 20 mai).

La Paris, pentru Cîrstea va veni un moment al adevărului! Pentru că vorbim despre Grand Slam-ul ei preferat, în care a avut cel mai bun rezultat la o competiție de acest nivel: atingerea sferturilor în 2009. A fost apoi o prezență în optimi, în 2021, dar acum, cu niște rezultate bune, la Madrid și Roma, „Sori“ poate aborda Roland Garros, din postura de cap de serie. Ceea ce i-ar oferi un culoar mai bun spre fazele superioare, plus șansa unei intrări în Top 20 mondial, în premieră!

8,131,495 de dolari

a adunat Sorana Cîrstea, exclusiv din premiile acordate în turnee, de-a lungul anilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”