Sorana Cîrstea, viitorul sună excelent: Previziunea unui specialist pentru acest sezon

Sorana Cîrstea, viitorul sună excelent: Previziunea unui specialist pentru acest sezon

Rezultatele din America au adus-o pe Cîrstea în atenția specialiștilor din lumea sportului-alb. Mai ales, la Miami, unde românca a dat interviuri pe bandă pentru marile canale și site-uri, precum Tennis Channel. Și în țară, lumea a rămas plăcut impresionată de ce a realizat sportiva născută la Târgoviște. După partida pierdută cu Kvitova, în semifinale, Cristi Mândru (TVR), unul dintre cei mai buni comentatori de tenis din țară, s-a arătat încrezător că pentru Cîrstea poate urma cel mai bun sezon din carieră.

Sorana Cîrstea va reveni pe teren, după o pauză de aproximativ trei săptămâni

Sorana a pierdut un meci, dar a câștigat un joc, o atitudine pe care nu o vedeam în trecut. La acest nivel, orice detaliu face diferența. Cum au fost cele doua mingi de set ratate (n.r. – în primul set al duelului cu Kvitova, la 5-3). Dacă drumul început cu Johansson (n.r. – antrenorul Thomas Johansson) va rămâne același, mă aștept ca Sorana să aibă cel mai bun an al carierei, din punct de vedere al rezultatelor“, a spus Cristi Mândru.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”