Sorana, în extaz după un meci de povestit nepoților: cum a catalogat victoria cu Vondrousova

Sorana, în extaz după un meci de povestit nepoților: cum a catalogat victoria cu Vondrousova

Sorana Cîrstea face la Dubai Tennis Championships 2024 cel mai bun turneu din acest sezon! Iar ce a reușit, joi, în confruntarea cu Marketa Vondrousova (Cehia, 24 de ani, 8 WTA) confirmă că „Sori“ e pe drumul cel bun, înaintea lunii martie, când se va afla sub o presiune infernală, după cum Adevărul a explicat aici.

Sorana Cîrstea ocupă locul 21 în lume în ierarhia live, actualizată în timp real

Imediat după partida electrizantă cu Vondrousova – Adevărul v-a oferit filmul întreg al meciului aici – Sorana a vorbit la Digi Sport, postul care transmite întrecerea din Emirate. Site-ul digisport.ro a preluat declarațiile lui Cîrstea, în extaz după un meci de povestit nepoților.

Ce a spus Sorana Cîrstea?

*Cred că e cea mai mare revenire din cariera mea. La 1-5 în setul doi, nici nu mă gândeam că voi câștiga, doar mă gândeam să lungesc punctele, dar, cumva, am reușit să obțin această victorie. Nici nu știu cum.

*Sunt mândră de longevitatea mea din circuit. Îmi place să joc tenis, îmi place să simt acea adrenalină și să-i răsplătesc pe cei din tribună cu jocul meu. Știu că au fost și mulți români în tribune, le mulțumesc tuturor.

*Cred că la acest nivel suntem foarte apropiate una de cealaltă ca valoare. Mă bucur că sunt încă în turneu și voi lupta mâine (n.r. – vineri) pentru șansa mea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat