Sorin Petre Dimitriu, președintele Camerei de Comerț București, audiat la DNA

Sorin Petre Dimitriu, președintele Camerei de Comerț București, audiat la DNA

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, Sorin Petre Dimitriu, s-a prezentat miercuri dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat de procurori, anunta Digi 24.

In anul 2012, presedintele Camerei de Comert si Industrie Bucuresti, Sorin Dimitriu, consilierul acestuia, Gabriela Dumitriu si directorul general al institutiei, Gabriel Mihut, au fost retinuti de procurorii DNA, fiind acuzati de constituire a unui grup infractional organizat, santaj si abuz in serviciu.

Sorin Petre Dimitriu, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti si vicepresedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, era acuzat atunci de procurorii DNA pentru constituire a unui grup infractional organizat, opt infractiuni de santaj in forma continuata si trei infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor.

Tot in anul 2012, Sorin Petre Dimitriu a fost reales presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.

In 2014, Sorin Petre Dimitriu a fost trimis in judecata de DNA.

Articol in curs de editare.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...