Sorina Pintea: Ceea ce s-a întâmplat astăzi arată că judecătorii au pus în balanţă oameni şi nu fapte

Sorina Pintea: Ceea ce s-a întâmplat astăzi arată că judecătorii au pus în balanţă oameni şi nu fapte

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea a precizat, joi seara, pe pagina sa de socializare că, PSD va depăşi orice obstacol, iar instabilitatea determinată de cauze politice poate face rău ţării, ea adăugând că decizia pronunţată de magistraţii ÎCCJ cu privire la liderul formaţiunii, Liviu Dragnea, "arată că judecătorii au pus în balanţă oameni şi nu fapte.

"Românii trebuie să aibă încredere că vom depăşi orice obstacole şi vom continua să punem în aplicare programul de guvernare pentru care ne-au acordat votul. Trebuie să fim conştienţi că instabilitatea poate face mult rău acestei ţări. Dincolo de orice sentinţă, rămân oamenii şi faptele lor. Dincolo de întâmplări, rămân principiile, onoarea şi solidaritatea. Ceea ce s-a întâmplat astăzi arată ca judecătorii au pus în balanţă oameni şi nu fapte" a menţionat Sorina Pintea în postarea sa.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi, în primă instanţă, la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare în dosarul DGASPC Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”