Sosește „greaua” pentru Dăncilă! Se desecretizează Raportul 10 august! Era premier și a acuzat o lovitură de stat într-un document oficial!

Sosește „greaua” pentru Dăncilă! Se desecretizează Raportul 10 august! Era premier și a acuzat o lovitură de stat într-un document oficial!

Vine „greaua” pentru Dăncilă! Se desecretizează Raportul 10 august! Era premier și a acuzat o lovitură de stat într-un document oficial!

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat, marti, ca pana la data de 1 decembrie va ajunge la Parchetul General raportul integral, desecretizat, privind violentele Jandarmeriei din 10 august 2018.

Ministrul de Interne a solicitat comisiei speciale din MAI sa desecretizeze, pana saptamana viitoare, toate documentele legate de evenimentele din 10 august 2018 din Piata Victoriei.

 Marcel Vela a anuntat ca doreste sa trimita, pana pe 1 decembrie, intreg raportul, desecretizat, catre procurorii care anceheteaza ce s-a intamplat in timpul protestului din 10 august.

 De asemenea, Marcel Vela a ordonat efectuarea unui audit la Jandarmeria Romana, intentionand sa faca schimbari la varful structurilor din aceasta institutie.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa