Șoșoacă, amendată cu doar 500 de lei pentru că nu a purtat mască în Parlament

Șoșoacă, amendată cu doar 500 de lei pentru că nu a purtat mască în Parlament

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost amendată de poliție cu 500 de lei pentru că nu a purtat masca sanitară în sediul Parlamentului, potrivit surselor G4Media. Ea a fost amendată în lipsă, motivul fiind încălcarea regulilor în vigoare pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid.

Șoșoacă (ex-AUR) s-a remarcat în ultimul an prin refuzul constant de a purta mască în Parlament. Ca urmare a acestui comportament, Nicoleta Pauliuc, senatoare PNL și președintele Comisie de Apărare, a sunat în 22 noiembrie la 112 chiar din plenul Senatului și a chemat Poliția.

Poliția a ajuns la Parlament în câteva zeci de minute, dar Diana Șoșoacă a refuzat să iasă din plen și să semneze procesul verbal de constatare a contravenției, a declarat atunci pentru G4Media Nicoleta Pauliuc. Șoșoacă și-a pus în cele din urmă și masca, potrivit senatoarei PNL. (Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro